13.5 C
Campulung Muscel
joi, 19 septembrie, 2024

Cât se câștigă la LIDL. Ce leafă, plus tichete de masă, sporuri, primește un angajat în 2024

Alte Știri

Cât se câștigă la LIDL. Ce leafă, plus tichete de masă, sporuri, primește un angajat în 2024. Lidl România este recunoscută și anul acesta drept o companie care le oferă angajaților săi un mediu de lucru atractiv și joburi stabile.

CITEȘTE ȘI. Se închid supermarketurile LIDL. Probleme mari care dau bătăi de cap, clienților

Lidl România vrea să fie şi în 2024 un angajator de top, astfel că are oferte cu salarii atractive. Conform anunţurilor publicate, se oferă aproape 7.000 de lei brut, plus alte beneficii cum ar fi tichete de masă, sporuri, prime de sărbători legale, transport gratuit şi program flexibil.

CITEȘTE ȘI. Adio, PROFI. Ce se întâmplă cu toate celebrele supermarketuri de la bloc

Salariul unui vânzător – 2807 Lei

De exemplu, un vânzător la Lidl câștigă 2807 Lei. Pentru acest salariu, sarcinile sunt următoarele: „Clienții noștri contează pe tine să fii acolo atunci când au nevoie de ajutor sau au întrebări. Contăm pe tine să aprovizionezi rafturile cu produsele necesare, respectând procesele interne de prezentare, precum și prospețimea produselor (ex: legume – fructe, brutărie etc.). Contăm pe tine să fii acolo atunci când auzi „Casa 3 se deschide pentru dumneavoastră”. 

CITEȘTE ȘI. Ce secret uimitor se ascunde în spatele delicioasei pâini de la LIDL

Contăm pe tine să ne ajuți la inventarul din magazin. Colegii contează pe tine să asigurați împreună curățenia și buna organizare în magazin”. Deci, în traducere, faci cam de toate și ești tot timpul în priză. Trebuie să ai minimum studii gimnaziale finalizate (cel puțin 8 clase). Se lucrează și în weekend.

CITEȘTE ȘI. Căutați în buletinul vostru data când expiră. Întrebați pe apropiați dacă au la fel. Ce trebuie să știe toată lumea

Salariu unui personal de serviciu – 2807 Lei

Același salariu este și pentru un o persoană din cadrul personalului de serviciu. Sarcinile sunt următoarele: „Contăm pe tine să te ocupi de curățenia din interiorul și exteriorul magazinului, cu precădere în grupurile sanitare și parcare, dar și pe sala de vânzare.

CITEȘTE ȘI. ATENȚIE. Ce se ascunde în spatele oglinzii sparte de la mașina ta. Nu reacționa la primul impuls

Contăm pe tine că te vei ocupa de strângerea ambalajelor de carton și folie aflate pe sala de vânzare și că vei asigura nivelul optim al consumabilelor. Colegii contează pe tine să asiguri curățenia și igienizarea aparatului de reciclare (RVM) și a incintei în care acesta este plasat, precum și a spațiilor de colectare selectivă”. Pentru acest job trebuie să fi absolvit cel puțin ciclul primar de învățământ (cel puțin 4 clase).

CITEȘTE ȘI. Zi istorică pentru Câmpulung Muscel. Bulevardul Pardon e new in town, după războaie grele

Salariu unui responsabil de tură – 3390 Lei

Dacă vrei să fii responsabil de tură, salariul este 3390 Lei, dar și sarcinile cresc mult, fiind un post de conducere să zicem așa: „Echipa contează pe tine să te implici activ pe sala de vânzare și să ajuți la îmbunătățirea proceselor din magazin. Vei fi responsabil de activități administrative (de exemplu: comenzi de marfă, stocuri, inventar, acte). Clienții noștri contează pe tine să preiei și să gestionezi solicitările lor. Colegii contează pe tine să le oferi suport în activitate și să contribui activ în dezvoltarea și motivarea lor”. Pentru acest job trebuie să ai studii medii finalizate cu diplomă și minimum un an experiență profesională în domeniu.

CITEȘTE ȘI. Cât e leafa unui soldat din Armata României? Ce beneficii mai primește în plus

Salariu unui lucrător depozit pregătire marfă – 2533 Lei

Un lucrător depozit pregătire marfă câștigă 2533 Lei. „Contăm pe tine să pregătești manual paleții de marfă conform comenzilor primite din magazine. Contăm pe tine să asiguri depozitarea paleților în zonele de încărcare.

CITEȘTE ȘI. Lovitură puternică pentru șoferi. Nu mai există o dată limită de valabilitate a permiselor de conducere

Colegii contează pe tine să asigurați împreună curățenia și buna organizare a depozitului. Contăm pe tine că poți să lucrezi în ture și în weekend. Ai studii gimnaziale finalizate. Autorizația ISCIR de stivuitorist reprezintă avantaj”, se arată în descrierea jobului.

Salariile prezentate pentru angajații Lidl pot părea mici, mai ales în contextul costurilor de trai din România, care au crescut semnificativ în ultimii ani.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Ultimă oră. Accident grav la Mihăești. Se intervine în forță!

Ultimă oră. Accident grav la Mihăești. Se intervine în forță! Acesta s-a produs între două autoturisme și au fost...

Alte știri din aceeași categorie