13.5 C
Campulung Muscel
joi, 19 septembrie, 2024

Ultimă oră. Ce s-a aflat despre românca din Câmpulung Muscel, dispărută în Turcia

Alte Știri

Ultimă oră. Ce s-a aflat despre românca din Câmpulung Muscel, dispărută în Turcia. Polițiștii din țara întinsă pe două continente au înregistrat dispariția Nicoletei Melania Toma, anunțată de oamenii legii din România și au demarat în forță căutările. Pe surse am aflat că telefonul încă mai emite semnal pe teritoriul Turciei. Aceasta a plecat în vacanță împreună cu o prietenă cele două s-ar fi certat și dispăruta nu a mai revenit acasă, în România.

CITEȘTE ȘI. Zi istorică pentru Câmpulung Muscel. Bulevardul Pardon e new in town, după războaie grele

Nicoleta are 39 de ani, 1,60 m și 70 de kilograme, arată Poliția Română. Are părul negru, drept, de lungime medie, și ochii căprui. În data de 15 august, aceasta a plecat în vacanță în Istanbul. Din 17 august, a dispărut. 

CITEȘTE ȘI. Căutați în buletinul vostru data când expiră. Întrebați pe apropiați dacă au la fel. Ce trebuie să știe toată lumea

”Dacă aveți informații vă rugăm să contactați imediat la numerele de telefon. Date de contact: (0746) 632 609, (0752) 081417, (0721) 144 932. De asemenea, puteți contacta Poliția la numărul de urgență 112. Distribuiți acest anunț pentru a ne ajuta să o găsim pe Nicoleta! Orice informație contează!” arată un mesaj publicat pe Facebook. Aceasta era cazată într-un apartament din zona Beyoğlu.

CITEȘTE ȘI. Veste bună pentru copii. De când pot sta pe scaunul din față al mașinii în trafic

Ultimă oră. Ce s-a aflat despre românca din Câmpulung Muscel, dispărută în Turcia

Altă dispariție în Istanbul. Misterul din jurul inginerului găsit după o lună

În 2018, un alt român a dispărut cam în aceeași perioadă în Istanbul. El a fost găsit atunci după o lună, incoerent, și repatriat. Românul vizita Topkapi, alături de familie, când s-a abătut de la traseu și a dispărut fără urmă. Niște cetățeni turci l-au găsit pe român atunci, rătăcind pe străzile din Istanbul. Bărbatul este din Ploiești, iar, după repatriere, a fost internat la Spitalul Elias din București. Familia încerca, la acel moment, să afle ce s-a întâmplat cu bărbatul în luna în care a dispărut.

CITEȘTE ȘI. ATENȚIE. Ce se ascunde în spatele oglinzii sparte de la mașina ta. Nu reacționa la primul impuls

Poliţiştii spuneau că nu l-au putut audia pe bărbatul de 51 de ani, inginer în Ploieşti. Starea sa psihică nu a permis anchetatorilor să afle ce i s-a întâmplat în intervalul scurs de la dispariţie.

Bărbatul dispăruse în condiţii neclare în timp ce se afla cu soţia, fiica şi alte câteva rude în vacanţă, în Istanbul. Erau cu toţii în curtea Palatului Topkapi, când el s-a dus să cumpere bilete de intrare. Nu s-a mai întors, iar de atunci n-a ştiut nimeni nimic de el.

CITEȘTE ȘI. ALERTĂ în Câmpulung Muscel. Toți oamenii sunt rugați să sune la 112 dacă știu acest lucru!

Când a fost găsit pe străzi, bărbatul știa numele soției și pe cel al fiicei, dar și că este din România. Și cam atât. Era murdar, slăbit și nu mai avea nici verighetă. A trăit, în luna în care a bântuit pe străzi, din mila trecătorilor, cu apă și covrigi. Era îmbrăcat ca-n ziua dispariției. A crezut că tinerii care l-au ajutat erau niște persoane cărora le pusese o centrală pe gaz.

CITEȘTE ȘI. Posturi vacante la Armata din Câmpulung Muscel și în mai multe orașe din jur

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Ultimă oră. Accident grav la Mihăești. Se intervine în forță!

Ultimă oră. Accident grav la Mihăești. Se intervine în forță! Acesta s-a produs între două autoturisme și au fost...

Alte știri din aceeași categorie