15.2 C
Campulung Muscel
joi, 19 septembrie, 2024

Informații de ultimă oră legate de românca din Câmpulung Muscel care este de negăsit în Turcia. Alarmant

Alte Știri

Informații de ultimă oră legate de românca din Câmpulung Muscel care este de negăsit în Turcia. Alarmant. De mai bine de trei zile după ce a fost anunțată dispariția Nicoletei Melania Toma de mama ei care a lucrat la hotel Muscelul, Orița Toma, chiar dacă polițiștii au intrat pe fir lucrurile sunt foarte ciudate.

CITEȘTE ȘI. ALERTĂ în Câmpulung Muscel. Toți oamenii sunt rugați să sune la 112 dacă știu acest lucru!

Prietena cu care Nicoleta Melania Toma a plecat în vacanță în Turcia a fost audiată de oamenii legii dar și aceasta este confuză și spune că cele două s-ar fi certat lucru care a determinat-o pe dispărută să se întoarcă înapoi în România.

CITEȘTE ȘI. Cum a ajuns Elena Lasconi să facă furori în România drept Kamala de Câmpulung Muscel

Nicoleta Melania Toma a ajuns în Turcia în data de 15 august, la două zile, în data de 17 august și-a cumpărat bilet de avion cu zbor Turcia – România la ora 6.45. Acest lucru nu s-a mai întâmplat. Dispăruta după o ceartă cu prietena ei a revenit la apartamentul unde erau cazate a chemat un taxi și a dispărut. Prietena ei a revenit în țară singură în data de 22 august. Și de aici o întreagă poveste care a băgat pe toată lumea în alertă.

@www.ziaruldinmuscel.ro

#ziaruldinmuscelro #ziaruldinmuscel

♬ sunet original – Ziarul din Muscel

CITEȘTE ȘI. Posturi vacante la Armata din Câmpulung Muscel și în mai multe orașe din jur

Mama dispărutei a fost chemată de Consulatul Turc iar femeia a plecat să o caute pe fiica ei, un apropiat oferindu-i acolo cazare pentru când află vești de fiica sa. Telefonul Nicoletei Melania Toma are semnal, sună atunci când numărul acesteia este apelat, semn că este încărcat permanent.

Redactorii Ziarului din Muscel au stat de vorbă și cu primărița Elena Lasconi pentru a afla ce știe despre dispăruta din Câmpulung. Iată ce ne-a declarat edilul:

CITEȘTE ȘI. Veste uriașă. Cu cât se mărește indemnizația de însoțitor primită de pensionari

“Cum pe mine mă interesează fiecare cetățean al orașului, am aflat despre dispărută toate lucrurile astea. Am vorbit cu polițistul care se ocupă de investigații criminale cel care a luat declarația prietenei care trebuia să se întoarcă miercurea asta. Iar sâmbătă au vizitat prin Istanbul, la Moscheea Albastră iar apoi câmpulungeanca noastră i-a spus prietenei că merge să își ia ceva de mâncare, a întârziat o oră, femeia a alertat poliția de acolo.

CITEȘTE ȘI. Căutați în buletinul vostru data când expiră. Întrebați pe apropiați dacă au la fel. Ce trebuie să știe toată lumea

După când s-au întâlnit s-au certat. Au căzut de acord ca dispăruta să revină în țară, i-a luat bilet de avion, are dovadă în acest sens, pe telefon și înțeleg că a fost un conflict între ele, prietena este din București și nu știa că fata din Câmpulung era în depresie și trebuie să ia un tratament. Prietena nu are nicio dovadă cu taximetristul cu care a dispărut femeia.

CITEȘTE ȘI. Lovitură puternică. Pensionarii care rămân fără cardurile sociale, în scurt timp

O colegă din primărie din Câmpulung care o cunoștea au strâns bani pentru ca mama ei să plece în Turcia. Femeia a plecat cu o vecină care este căsătorită cu un turc și are unde să stea. Și noi am strâns bani, am rugat-o să ia cardul ca să o putem ajuta în continuare. Am luat legătura cu Kanal D pentru a se anunța dispariția și acolo. Au mai fost date mesaje la CNN și MTV. Sper să fie găsită și sănătoasă.

CITEȘTE ȘI. Veste bună pentru copii. De când pot sta pe scaunul din față al mașinii în trafic

Certitudinea este că e în Turcia. Nu avea roaming, prindea semnal doar la wifi. Dacă vede acest mesaj să înțeleagă că părinții sunt disperați și o așteaptă acasă. Consulul din Istanbul a anunțat Interpolul”, a declarat primărița Elena Lasconi.

Vecinii dispărutei nu au aflat încă de caz. Pe părinți îi cunosc bine. Ce își amintesc de Nicoleta Toma că a fost căsătorită a lucrat la București o perioadă.

știre în curs de actualizare

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

 

Ultimele Știri

Locul de pe DN 73 Câmpulung-Pitești unde șoferii opresc brusc din cauza mirosului care le intră instant în mașini

Locul de pe DN 73 Câmpulung-Pitești unde șoferii opresc brusc din cauza mirosului care le intră instant în mașini....

Alte știri din aceeași categorie