13.5 C
Campulung Muscel
joi, 19 septembrie, 2024

Ce spune primăria Câmpulung. Când se reia circulația rutieră pe Bulevardul Pardon

Alte Știri

Ce spune primăria Câmpulung. Când se reia circulația rutieră pe Bulevardul Pardon. Mesaj de ultimă oră postat pe Facebook. Vestea bună est că circulația din capul bulevardului nu mai este blocată.

“Începând cu ziua de joi 29.08.2024, orele 07:00 AM, se reia circulația pe strada Istrate Rizeanu, întrucât lucrările au fost finalizate.

CITEȘTE ȘI. Zi istorică pentru Câmpulung Muscel. Bulevardul Pardon e new in town, după războaie grele

Pentru reluarea circulației pe bulevard, sunt necesare îndeplinirea altor proceduri, acesta rămânând momentan închis traficului auto.
Vă mulțumim pentru răbdare și înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul produs în ultimele săptămâni”,se arată în comunicatul primăriei Câmpulung.
După 5 ani de așteptare, câmpulungenii și nu numai au partea de un Bulevard Pardon nou-nouț. Lucrările de reabilitare s-au terminat după lupte grele. Doamne câtă suferință și chin în trafic! Parcă nimănui nu îi vine să creadă că e gata. Păcat că nu ne putem bucura la cote maxime de această minunăție a orașului.

CITEȘTE ȘI. Turiștii se înghesuie la această casă din Câmpulung Muscel să bea cafea în tufe! E epic

Centrul orașului de la poalelele Mateiașului se înfrumusețează. Prinde puterea perioadei interbelice și atrage turiștii ca un magnet puternic.
Oricum nu mai e mult și se va circula și pe Bulevardul Pardon.
E haos în trafic. Două străzi ocolitoare sunt luate cu asalt de mii de mașini zilnic. S-a dat totul peste cap. Nenorocirea și mai mare va fi când începe școala.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

 

Ultimele Știri

Ultimă oră. Accident grav la Mihăești. Se intervine în forță!

Ultimă oră. Accident grav la Mihăești. Se intervine în forță! Acesta s-a produs între două autoturisme și au fost...

Alte știri din aceeași categorie