13.5 C
Campulung Muscel
joi, 19 septembrie, 2024

Cum a ajuns pensiunea celebrului Inu pe mâinile Statului și ce vrea să facă cu locația care se învârte după soare

Alte Știri

Cum a ajuns pensiunea celebrului Inu pe mâinile Statului și ce vrea să facă cu locația care se învârte după soare. Câmpulungeanul Petru Raia cel care a deținut această proprietate cunoscut pe plan local și nu numai ca Inu, vrea să iasă din Penitenciarul Mioveni. Acesta mai are de ispășit cinci ani, fiind condamnat pentru proxenetism și spălare de bani, ambele infracțiuni în formă continuată.

CITEȘTE ȘI. Imagini rare cu Serafim Caiea. Ar fi împlinit 47 de ani, dar din 2020 îi aniversează în Cer!

Comisia de liberare condiționată din cadrul penitenciarului i-a aprobat cererea, dar magistrații Judecătoriei Pitești nu au fost convinși că bărbatul și-a îndreptat comportamentul și că se poate reintegra în societate.

Cum a ajuns pensiunea celebrului Inu pe mâinile Statului și ce vrea să facă cu locația care se învârte după soare

Afacerea de proxenetism a lui Inu a fost descoperită în toamna lui 2016, când s-au făcut descinderi de amploare în Muscel și au fost reținuți mai mulți suspecți. Bolidul de lux și terenul cu pensiune au fost puse din nou sub sechestru. Inu a fost încarcerat pe 10 martie 2022, la Penitenciarul Mioveni, iar pedeapsa va expira pe 28 august 2026.

CITEȘTE ȘI. Cea mai bătută de soartă, comună din Argeș. E strigător ce se întâmplă! Aude cineva asta?

Petru Raia este cunoscut ca proprietarul unei pensiuni din Câmpulung, de pe str. Valea Bărbușii nr. 14, aceasta fiind trecută pe numele iubitei, pentru a evita confiscarea. Imobilul este situat pe un teren în suprafață de 2.868 mp și este evaluat la suma de 3.496.000 lei.

CITEȘTE ȘI. WOW. Un sediu care se învârte după soare pentru pompierii din Câmpulung Muscel

După ultima condamnare, pensiunea a fost confiscată de statul român, iar Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Imobilizate (ANABI) a propus imobilul către reutilizare socială sau publică, anunțul găsindu-se și în prezent pe site.

CITEȘTE ȘI. La ce preț se va vinde fratele cel mai mare și șmecher al Daciei Duster

ANAF a pus în vânzare pensiunea lui Inu din Câmpulung, proprietate compusă dintr-un teren de 2.868 mp și trei clădiri: pensiune turistică S+P+E+M, în suprafață construită la sol de 189 mp, pensiune turistică P+M, în suprafață construită la sol de 100 mp și încă o construcție de 112 mp.

CITEȘTE ȘI. Nu mai sta la mâna lor! Verifică singur ONLINE ce vechime în muncă ai acumulat. Recalcularea pensiilor dă bătăi de cap

Pentru pensiunea de pe str. Valea Bărbuşii, nr. 14, confiscată de la Petru Raia şi intrată în proprietatea privată a statului, ANAF cere 3.496.000 lei. A fost o licitație sediul Serviciului teritorial de valorificare bunuri nr. 3, din Ploieşti dar nu s-au arătat doritori de-a lungul timpului.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Ultimă oră. Accident grav la Mihăești. Se intervine în forță!

Ultimă oră. Accident grav la Mihăești. Se intervine în forță! Acesta s-a produs între două autoturisme și au fost...

Alte știri din aceeași categorie