14.6 C
Campulung Muscel
vineri, 20 septembrie, 2024

BREAKING: Accident grav la intrarea în Bughea de Jos. Taximetrist implicat. Mașini praf!

Alte Știri

BREAKING: Accident grav la intrarea în Bughea de Jos. Taximetrist implicat. Mașini praf! A fost chemată Descarcerarea la fața locului fatidic.

Accident rutier în care sunt implicate două autoturisme, produs în municipiul Câmpulung, drumul către Bughea de Jos. Cele două mașini s-au bușit frontal, iar cei doi șoferi au fost preluați de cadrele de la SAJ.

CITEȘTE ȘI. Sunați urgent la 112! Poliția Câmpulung caută această femeie

Imediat au intervenit pompierii Detașamentului din Câmpulung. Aceștia au extras unul dintre șoferii din vehicul. Acesta rămăsese prins între fiarele contorsionate în urma impactului.

CITEȘTE ȘI. Furtuni electrice. Zilele din septembrie când au loc în România

De asemenea la locul accidentului au sosit cadrele medicale ale Serviciului de Ambulanță Argeș, care au acordat îngrijirile medicale ce se impuneau la fața locului.
Persoana încarcerată, era conștientă, aceasta a suferit un traumatism cranio-facial și un traumatism la piciorul drept. Cel de-al doilea șofer prezenta dureri la nivelul pieptului.

CITEȘTE ȘI. Apel umanitar. O familie din comuna Boteni a rămas fără casă în urma unui incendiu devastator

”Persoana de sex masculin, în vârstă de 61 ani, a fost extrasa din autoturism și predată echipajului SAJ. Aceasta prezintă un traumatism în zona feței și un traumatism la membrul inferior drept.
La fața locului este prezent și un echipaj SMURD care a preluat o a doua victimă. Este vorba despre o persoană de sex masculin în vârstă de aproximativ 71 de ani, care acuză dureri în piept. Pompierii mai asigură și măsuri specifice de prevenire a incendiilor”, transmit pompierii musceleni.

CITEȘTE ȘI. Argeșul în beznă. Localitățile care rămân fără curent electric în această săptămână

La fața locului s-au deplasat cadrele Biroului Rutier, Poliția Câmpulung. Aceștia au testat conducătorii auto cu etilotestul, rezultatul fiind negativ. În urma audierii persoanelor implicate în accident, se va stabili gradul de vinovăție.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Locul de pe DN 73 Câmpulung-Pitești unde șoferii opresc brusc din cauza mirosului care le intră instant în mașini

Locul de pe DN 73 Câmpulung-Pitești unde șoferii opresc brusc din cauza mirosului care le intră instant în mașini....

Alte știri din aceeași categorie