14.6 C
Campulung Muscel
vineri, 20 septembrie, 2024

Imagini senzaționale de la deschiderea școlilor. Intrare ca pe podium la un celebru colegiu din Câmpulung Muscel

Alte Știri

Imagini senzaționale de la deschiderea școlilor. Intrare ca pe podium la un celebru colegiu din Câmpulung Muscel. Poliția a fost în stradă de la primele ore ale dimineții și a dirijat circulația rutieră. Bineînțeles că și așa s-a creat haos în trafic, pentru că multe străzi sunt închise, iar părinții au venit cu mașinile personale la școli împreună cu elevii.

CITEȘTE ȘI. Kovesi a pus tunurile pe primăria Câmpulung. Elena Lasconi acuzată de corupție și fraudă

Polițiștii au dirijat circulația rutieră pentru că a fost haos pe străzi

Locurile de parcare au fost și ele la mare căutare. S-au dat ture, după ture, dar și la loterie câștigai mai repede premiul cel mare, decât un loc unde să îți lași mașina pentru câteva ore. Nebunia s-a mutat și pe Bulevardul Pardon. Numai că aici a fost luat la pas de elevi și părinții lor. Orașul de la poalele Mateiașului a prins viață. Politicienii nu și-au mai făcut apariția la festivitatea de deschidere a noului an școlar ca până acum.

CITEȘTE ȘI. Ce s-a întâmplat la celebrul Colegiu Național Pedagogic “Carol I” din Câmpulung Muscel

Așa a arătat parcarea de la Colegiul Național Pedagogic Carol I la primele ore ale dimineții

Nici prezidențiabila Lasconi nu a făcut asta. La prestigiosul colegiu din Câmpulung Muscel a fost prezent doar viceprimarul Alin Vlădău alături de șeful Poliției Câmpulung, Marian Iordache, șeful Detașamentului de Jandarmi din Câmpulung, Liviu Radu, șeful Detașamentului de Pompieri Câmpulung, Mircea Mardare, directorul Direcției Poliției Locale Câmpulung, Dragoș Nicolae, directorul ADP Câmpulung, Bogdan Pătru, directorul Colegiului Național Pedagogic Carol I, Radu George.

CITEȘTE ȘI. Veste imensă. Lista localităților din Argeș care primesc microbuze șmechere de la Stat

Părinții pe străzi la Școala Gimnazială Oprea Iorgulescu din centrul orașului Câmpulung Muscel

Adjunctul acestuia, Sebastian Cealîcu a fost amfitrionul evenimentului. Acestora li s-au alăturat profesorii, părinții elevilor dar și mai mulți preoți care au ținut o slujbă de tedeum.

CITEȘTE ȘI. Renault în premieră, face dezvăluiri incendiare care vor înconjura tot globul. Start, 3, 2, 1

Din peisaj a lipsit Elena Lasconi. Viceprimarul Alin Vlădău a fost la înălțime
@www.ziaruldinmuscel.ro

#ziaruldinmuscel #ziaruldinmuscelro #campulung_muscel

♬ sunet original – Ziarul din Muscel

Intrarea a fost ca pe podium la acest celebru liceu, cu grade regale și nu oricum pe melodiile lui Vangelis. A fost introdus în cadrul evenimentului steagul școlii cu chipul patronului spiritual al școlii, Sfântul Andrei.

CITEȘTE ȘI. Se construiește în Argeș o mânăstire ca pe Athos, cu slujbe la lumina lumânărilor

Preoții au susținut o slujbă de tedeum. Din fericire a fost foarte scurtă. Totul a fost pe repede înainte!

Micuțul care a făcut asta un elev de clasa a IV-a pe nume Dragoș Borțoi a intonat Imnul României și a reușit să emoționeze pe toți cei prezenți în curtea interioară a prestigiosului liceu.

CITEȘTE ȘI. Alocații 2024. Veste imensă în pragul noului an școlar

@guvernatorul

#ziaruldinmuscelro #ziaruldinmuscel

♬ sunet original – GUVERNATORUL

CITEȘTE ȘI. Ce tichete “grase” primesc angajații pentru a merge la evenimente cool

Ce s-a întâmplat pe la alte școli din Câmpulung Muscel

Pe 9 septembrie, toate unitățile de învățământ și-au deschis porțile. Părinți emoționați, copii entuziaști, cu brațele pline de flori și cu zâmbetele pe buze, porneau într-un nou an școlar. Cei mai emoționați au fost micuții de la clasele pregătitoare.
La Școala Gimnazială Nanu Muscel din Câmpulung, cei mai mici dintre școlari, au fost primii care au intrat în sălile de clasă.

CITEȘTE ȘI. Doamneeeee. Ce se întâmplă cu Paștele în anul 2025. Habar nu aveți!

Imagini de la deschiderea anului școlar 2024 -2025 de la Școala Gimnazială Nanu Muscel din Câmpulung

Bobocii au fost primiți de profesorii de învățământ primar Boncoi Daniela și Brăgărea Mariana. Directorul unității de învățământ profesorul Laza Alina Ileana și adjunctul Călcâi Claudiu Ion, alături de corpul profesoral, au strigat pentru prima oară catalogul claselor pregătitoare.
Doi câte doi, micii școlari au pășit timid spre clase. Doamnele Boncoi și Brăgărea, i-au implicat în jocuri interactive, astfel ca micuților să le treacă emoțiile primei zi de școală din viața lor.

CITEȘTE ȘI. Decizie drastică în Educație. Pușcărie pentru părinți. Copiii nărăvași izolați. Telefoane mobile confiscate. Profesorii pedepsiți grav

Cum au fost primiți bobocii în sălile de clasă, după festivitatea de deschidere a noului an școlar

Un mic școlar a spus că:” Am emoții pentru că, eu niciodată nu am mai fost la școală”, a spus respectivul.
Și pentru că emoțiile trebuie să dispară, doamnele i-au pus să spună fiecare câte ceva, asta după ce se prezintă. Micuții au spus, unii poezioare, alții cântecele, ba și câte o compunere despre prima zi de școală.

CITEȘTE ȘI. Doamneeeee. Ce se întâmplă cu Paștele în anul 2025. Habar nu aveți!

După ce micuții au scăpat de emoții, timpul petrecut în sala de clasă a fost unul în care copiii au fost foarte încântați de ce înseamnă școala.

”Mie mi-a plăcut la școală. E frumos. Am colegi de la grădiniță. O să fie frumos. Noi suntem clasa buburuzelor, o să fim prieteni buni și doamna ne învață să scriem și să citim. Cred că îmi place și matematica, așa cred”, a spus un micuț.

CITEȘTE ȘI. Cardurile românilor încărcate cu 250 de lei. Ce e obligatoriu să achiziționeze

Anul școlar 2024-2025 a început luni, 9 septembrie și are o durată 36 de săptămâni. În timpul anului școlar sunt 5 vacanțe, prima vacanță fiind de o săptămână, la finalul lunii octombrie.

Anul școlar 2024-2025 este organizat în 5 module de învățare, fiecare despărțit de câte o vacanță, la fel ca în anii anterior. Programele „Școala altfel” și „Săptămâna verde” vor avea loc în intervale de câte 5 zile consecutive lucrătoare, la alegerea fiecărei unități de învățământ.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Locul de pe DN 73 Câmpulung-Pitești unde șoferii opresc brusc din cauza mirosului care le intră instant în mașini

Locul de pe DN 73 Câmpulung-Pitești unde șoferii opresc brusc din cauza mirosului care le intră instant în mașini....

Alte știri din aceeași categorie