13.5 C
Campulung Muscel
joi, 19 septembrie, 2024

Elevii din Argeș învață în containere. Cum arată școala lor, mobilă chiar șocantă!

Alte Știri

Elevii din Argeș învață în containere. Cum arată școala lor, mobilă chiar șocantă! Pentru 200 de elevi s-a deschis noul an școlar în aceste condiții groaznice, ar spune un elev care studiază la o școală de fițe din București, spre exemplu.

În aceste containere învață 200 de elevi din Arges

La Tufanu funcționează acum prima unitate de învățământ modulară din țară realizată exclusiv cu resurse de la Rezervele Statului. În cele 8 containere amplasate la Tufanu activitatea se va desfășura, de astăzi, normal.

CITEȘTE ȘI. ARGEȘ. Elevii dintr-un sat merg 10 kilometri prin pădure ca să ajungă la şcoală

Elevii din Argeș învață în containere. Cum arată școala lor, mobilă chiar șocantă!

Bucată cu bucată așa au fost puse containerele unde învață 200 de elevi din Argeș pentru a nu mai merge pe jos, prin pădure zeci de kilometri

CITEȘTE ȘI. Imagini senzaționale de la deschiderea școlilor. Intrare ca pe podium la un celebru colegiu din Câmpulung Muscel

Preșcolarii, prima generație din sat, au fost cei mai fericiți. Au descoperit săli de clasă luminoase, colorate și echipate. Ceva ce oamenii din Tufanu nu credeau să vadă la ei în sat a devenit posibil!

Așa arată un container prin interior unde învață elevii din Tufanu

Elevii care făceau naveta prin pădure nu vor mai fi în pericol în drumul spre școală. Unitatea de învățământ are, la acest moment, locuri pentru toți elevii, lucru posibil după organizarea claselor pe schimburi.

CITEȘTE ȘI. Veste imensă. Lista localităților din Argeș care primesc microbuze șmechere de la Stat

“Mă bucur mult că am reușit! A fost un drum complicat și început încă de când Radu Perianu era Prefectul județului Argeș. Am continuat demersurile, cu sprijinul Alinei Gorghiu, Ministra Justiției și al Cătălinei Dumitrașcu, inspectorul general adjunct al Inspectoratului Școlar Argeș. Astăzi, tot împreună, am mers la deschiderea anului școlar la Tufanu.
Le doresc mult succes în noul an școlar tuturor elevilor din Argeș!”, a declarat prefectul Dragoș Predescu.

CITEȘTE ȘI. Alocații 2024. Veste imensă în pragul noului an școlar

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Ultimă oră. Accident grav la Mihăești. Se intervine în forță!

Ultimă oră. Accident grav la Mihăești. Se intervine în forță! Acesta s-a produs între două autoturisme și au fost...

Alte știri din aceeași categorie