14.6 C
Campulung Muscel
vineri, 20 septembrie, 2024

Apelul la 112 care a pus pe jar Poliția. Ce s-a întâmplat de a șocat tot Argeșul

Alte Știri

Apelul la 112 care a pus pe jar Poliția. Ce s-a întâmplat de a șocat tot Argeșul. O adolescentă a sunat să ceară ajutor, însă lucrurile s-au schimbat radical. Mai exact polițiștii din Pitești au intervenit în forță, după ce o adolescentă a sunat la 112 să ceară ajutor, însă apelul s-a închis brusc. Tânăra a fost localizată, însă la fața locului oamenii legii au aflat că nu ea este, de fapt, victima.

CITEȘTE ȘI. ARGEȘ. Elevii dintr-un sat merg 10 kilometri prin pădure ca să ajungă la şcoală

Incidentul a avut loc luni, 09 septembrie, în orașul Pitești. O fată a sunat la 112 să ceară ajutor, spunând că este în pericol. Apelul s-a întrerupt, însă polițiștii au reușit să o localizeze.

Polițiștii au ajuns la apartamentul respectiv și au forțat intrarea, în interior fiind fost identificată a fată de 17 ani. Ea confirmat că a apelat la 112, pe fondul unui conflict cu concubinul acesteia, de 28 de ani. Bărbatul a ajuns la spital, fiind înjunghiat chiar de tânără.

CITEȘTE ȘI. Cine este tânărul din Câmpulung Muscel care traversează Europa pe bicicletă pentru a ajuta Educația din România

„De asemenea, în interiorul apartamentului au fost descoperite urme de răvășire și pete de culoare brun-roșcat. S-a stabilit că în acest interval, bărbatul de 28 de ani s-a prezentat la o unitate medicală, acesta fiind conștient și prezentând mai multe leziuni prin înțepare, din primele verificări stabilindu-se că acestea au rezultat în urma stării conflictuale cu minora de 17 ani”, au transmis polițiștii.

CITEȘTE ȘI. Veste imensă. Lista localităților din Argeș care primesc microbuze șmechere de la Stat

Pentru ambele persoane, au fost completate formularele de evaluare a riscului, conform Legii 217/2003 pentru prevenirea și combaterea violenței domestice.

Potrivit IPJ Argeș, pentru tânără, nu au fost întrunite condițiile legale necesare emiterii unui ordin de protecție provizoriu, iar bărbatul s-a opus emiterii acestuia, astfel că ambele persoane au fost informate cu privire la drepturile pe care le au. De asemenea, le-au fost înmânate formularele pentru solicitarea unui ordin de protecție de la instanța de judecată.

CITEȘTE ȘI. Decizie de ultimă oră. E legată de punctul de lucru pentru Permise și Înmatriculări Câmpulung

„În urma evaluării medicale a leziunilor bărbatului, precum și a cercetărilor cu privire la modalitatea de săvârșire a faptei, în cauză a fost înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor, iar cercetările sunt continuate de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului Investigații Criminale Argeș, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor și luării măsurilor legale în consecință”, a  mai precizat IPJ Argeș.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Locul de pe DN 73 Câmpulung-Pitești unde șoferii opresc brusc din cauza mirosului care le intră instant în mașini

Locul de pe DN 73 Câmpulung-Pitești unde șoferii opresc brusc din cauza mirosului care le intră instant în mașini....

Alte știri din aceeași categorie