14.6 C
Campulung Muscel
vineri, 20 septembrie, 2024

Orașul lui Lasconi. Plin de vaci și câini pe străzi

Alte Știri

Orașul lui Lasconi. Plin de vaci și câini pe străzi. Prin urbea de la poalele Mateiașului, umblă vacile ca pe coastă. Chiar dacă acest aspect a mai fost sesizat de mass media, nimeni parcă nu aude. Vacile unui cetățean care are o stână, se știe că e crescător și se situează lângă Câmpulung, sunt lăsate la păscut pe unde se poate. Ba la noul Mall, ba prin cartiere, pe străzi, pe unde vor ele.

CITEȘTE ȘI. Vacile sunt Dive la Mall-ul din Câmpulung Muscel. Joac-o p-asta!

Omului îi e benefică hălăduiala bovinelor, scapă să le mai procure hrană. Asta, dacă pentru bovine este bine, că au ce mânca, pentru cei pe unde umblă, nu este chiar așa de convenabil.
Oamenii spun că s-au săturat să plătească impozit de municipiu și să stea printre baligi și bovine.

CITEȘTE ȘI. Video. Luați cu pâine să nu mai simțiți mirosul! Cum s-au k…în munca Elenei Lasconi

@www.ziaruldinmuscel.ro

#campulung_muscel #ziaruldinmuscelro #ziaruldinmuscel

♬ Strength Men – Lux-Inspira

CITEȘTE ȘI. VIDEO din orașul lui Lasconi. Aici locuiește un celebru medic cu apucături ciudate

”Să îl ia odată polițiștii pe acest nesimțit care-și lasă animalele libere. De asta nu se mai face curat în Câmpulung pentru că asemenea nesimțiți, credeți-mă, nu îi jicnesc, spun o realitate despre asemenea oameni, lasă vacile libere, caii liberi, iar câinii și pisicile le abandonează. Noi nu mai suportăm situația asta! Ia hai să aducem vacile, sunt vreo 4, la Primărie la Lasconi! Ei îi convine? Nouă nu. Ba, chiar la ea acasă pe Valea Bărbușii.

CITEȘTE ȘI. Stâlpii-vedetă din Câmpulung Muscel care determină turiștii să își facă semnul crucii și nu numai

Să vedem atunci îi pune pe cei care sunt desemnați să facă ceva, să și facă? Dacă nu se iau măsuri cu situația asta, eu iau vacile și le duc la ea acasă, suport toate consecințele. Ba chem și pe ăia de la Antene, de la București, care o laudă. Uite, asta e lauda. La Câmpulung, e ca în junglă!”, spune omul care a sesizat acest aspect.

CITEȘTE ȘI. Cum și-a făcut Elena Lasconi casa de când e la primărie, ca să se învârte după soare, din una care stătea să cadă

Bovinele au fost văzute, nu numai în Vișoi, ci și la Mall, la Rotunda, peste tot în zona Vișoi. Oamenii sunt stresați de prezența lor, însă mai au și cuvinte de compătimire: ”Mie îmi e milă de animalele astea. Sunt abandonate la propriu. Nu pot să înțeleg cum lasă animalele astea pe drum. Vacile sunt săracele la voia întâmplării. Lăsate să mănânce ce găsesc. Animale necăjite, nu altceva”, spune un câmpulungean.

VIDEO. Dacă amețești puțin când ești la pas pe podul de la intrarea în Câmpulung, râpa te mănâncă!

Nu au ajuns la Primărie, dar nu mai e foarte mult. Triste este faptul că au stăpân, se știe cine este și administrația locală, să nu zicem că doarme, ci își face campanie la PREZIDENȚIALE!

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Locul de pe DN 73 Câmpulung-Pitești unde șoferii opresc brusc din cauza mirosului care le intră instant în mașini

Locul de pe DN 73 Câmpulung-Pitești unde șoferii opresc brusc din cauza mirosului care le intră instant în mașini....

Alte știri din aceeași categorie