14.6 C
Campulung Muscel
vineri, 20 septembrie, 2024

Vouchere 2024. Câte tranșe mai primesc beneficiarii până la sfârșitul anului, după ultimele schimbări

Alte Știri

Vouchere 2024. Câte tranșe mai primesc beneficiarii până la sfârșitul anului, după ultimele schimbări. Guvernul a decis creşterea plafonului de venituri pentru acordarea voucherelor pentru alimente, întrucât după transmiterea deciziilor recalculare veniturile multor pensionari au crescut peste limita de 2.000 de lei până la care se acordau cardurile sociale pentru alimente, iar cei aflaţi în această situaţie pierdeau următoarele tranşe, Guvernul a decis modificarea acestui plafon.

CITEȘTE ȘI. Ce primesc pensionarii care au venituri până la 2210 lei pe lună, în plus de la Stat

Astfel, pentru beneficiarii tichetelor sociale pe suport electronic pentru produse alimentare și mese calde, limita de venituri a crescut de la 2.000 la 2.210 lei.

Numărul total al persoanelor care beneficiază de aceste tichete în valoare de 50 de euro acordate o dată la două luni se va menține la același nivel cu cel pentru tranșa din luna august 2024. Este vorba despre aproximativ 1,7 milioane de pensionari, persoane cu dizabilități, familii cu un singur părinte.

CITEȘTE ȘI. CREȘĂ în 2024. Câți bani primesc părinții de la Stat

Câte tranşe de bani mai primesc românii în 2024

În acest an, programul social „Sprijin pentru România”, care oferă românilor cu venituri mici un ajutor de 250 de lei la fiecare două luni pentru achiziționarea de alimente, se desfășoară în condiții asemănătoare cu cele din 2023, fiind modificată, aşa cum aţi citit mai sus, limita de venituri.

CITEȘTE ȘI. Renault în premieră, face dezvăluiri incendiare care vor înconjura tot globul. Start, 3, 2, 1

Până în prezent, beneficiarii au primit sumele corespunzătoare în lunile februarie, aprilie, iunie și august. Astfel, mai rămân de acordat doar două tranșe, în lunile octombrie și decembrie, totalizând 500 de lei.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Locul de pe DN 73 Câmpulung-Pitești unde șoferii opresc brusc din cauza mirosului care le intră instant în mașini

Locul de pe DN 73 Câmpulung-Pitești unde șoferii opresc brusc din cauza mirosului care le intră instant în mașini....

Alte știri din aceeași categorie