18 C
Campulung Muscel
miercuri, 18 septembrie, 2024

Bombă biologică cu ceas pe o stradă din Câmpulung Muscel. Imagini de coșmar

Alte Știri

Bombă biologică cu ceas pe o stradă din Câmpulung Muscel. Imagini de coșmar. În anul 2024, nu au apă, canalizare și gaze. Oamenii aștia trăiesc clipe de coșmar după fiecare ploaie. Noroc că anul acesta a fost mai light.

Când a venit la primărie, Elena Lasconi a făcut marea descoperire. Și anume că pe 2 km de la Șoseaua Națională până la numărul 31, există WC-ul în fundul curții iar oamenii beau apă din puțuri care și acestea au secat din cauza temperaturilor extreme din această vară.

CITEȘTE ȘI. Imagini care îți taie respirația. Oltul poate fi trecut la pas

Drumul Godeni care este de fapt o stradă locuiesc mulți dintre câmpulungenii care și-au pus ștampila pe buletinele de vot la alegerile locale organizate la Câmpulung. Chiar dacă ei au votat, tot ei spun că acolo, nimeni nu mai trece să vadă dacă ei mai au nevoie de ceva pe la casele lor.

@www.ziaruldinmuscel.ro

#ziaruldinmuscelro #ziaruldinmuscel

♬ suono originale – DANCE90LOVERS

Pe Drumul Godeni, locuitorii spun că una dintre probleme este canalul de scurgere de pe stradă.

CITEȘTE ȘI. Se dau 700 de lei de la Stat, GRATIS pentru plata facturilor. Banii intră pe card

”Noi rigolele le curățăm permanent, dar cum toate scurgerile de la canalizare sunt date pe ele, mirosurile, mai ales când e cald sunt insuportabile. Aici e un teren agricol, iar proprietarul a curățat locul. Dar cum să mai fie bune să capteze ce vine din amonte când plăcile de la rigole sunt deplasate, bălăriile înfundă rigola, iar dacă e decolmatată, nimeni nu mai strânge de pe margine ce e scos din ea, și totul ajunge înapoi.

CITEȘTE ȘI. Cât de usturătoare este amenda pentru cei care nu au numere la casă sau la apartamentul de la bloc

Noi, pe primăriță nu am mai văzut-o de timp bun. A fost înainte de alegeri și cam atât. E drept că au venit niște băieți cu utilaje, dar dacă nu au avut pe cineva responsabil să îi supravegheze, au făcut lucrare de mântuială. Au rupt plăci din rigole și acestea blochează mizeria.

CITEȘTE ȘI. La ce vârstă a terminat Elena Lasconi facultatea. A mințit că e ASE, iar mediile sunt la limită

Când plouă mai tare iese totul pe drum și se duce în DN 73. A fost o problemă la ultima ploaie mai mare, au ajuns în DN pietriș și crăci și tot felul de mizerii, adică animale moarte și fecale. Lucrare de mântuială, ce să mai zic. Noi nu mai sperăm să ne facă și nouă ceva ca lumea aici”, spune un localnic.

La o altă poartă, un domn trecut de prima tinerețe spune că, nimic nu se va schimba:

CITEȘTE ȘI. Primărița Elena Lasconi și-a “tras” elicopter pentru a ateriza la timp pe șantierele din Câmpulung Muscel

”Când era Țâroiu vice și apoi primar, venea, ne întreba dacă avem probleme, cum să le rezolvăm. El a fost cred că, singurul care și-a dat interesul pentru noi. Chiar dacă strada asta se numește Drumul Godeni, noi aparținem de Câmpulung. Drumul ăsta duce peste deal la Godeni.

CITEȘTE ȘI. VIDEO din orașul lui Lasconi. Aici locuiește un celebru medic cu apucături ciudate

Altfel nu avem nicio legătură cu comuna. Plătim impozit pe Câmpulung și suntem ca o văgăună. Noi ne gospodărim, dar mai mult de atât, ce putem face. La rigole trebuie intervenit de oameni abilitați. Nu pot băga eu pe cineva să le repare. Eu pot doar să curăț canalul. Atât. Dar că scurgerile de la toaletele celor din amonte se varsă în canal, nu interesează pe nimeni…”, spune acesta.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Dacă amețești puțin când ești la pas pe podul de la intrarea în Câmpulung, râpa te mănâncă!

”Ce să ne mai facă Lasconi acum. Ea e pe la București. Se vede Președintele României. Așa că noi, trebuie să ne descurcăm așa cum putem. Ce să zic, un oraș minunat, o zonă excepțională, dar conducătorii, de nedescris de dezinteresați”, spune același domn trecut de prima tinerețe.

Casele sunt îngrijite, locul pare unul liniștit. Este cel de la bariera de pe DN 73, peste drum de strada Frații Săndescu. Nu este tocmai periferie, dar lucrurile par a fi lăsat ca la una de care nu interesează pe nimeni.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Ultimă oră. Accident grav la Mihăești. Se intervine în forță!

Ultimă oră. Accident grav la Mihăești. Se intervine în forță! Acesta s-a produs între două autoturisme și au fost...

Alte știri din aceeași categorie