15.7 C
Campulung Muscel
miercuri, 18 septembrie, 2024

Video viral. Cum a fost luată Elena Lasconi la pumni și picioare după ce și-a montat cortul de campanie în stradă

Alte Știri

Video viral. Cum a fost luată Elena Lasconi la pumni și picioare după ce și-a montat cortul de campanie în stradă. Prezidențiabila Elena Lasconi, momentan primăriță de Câmpulung Muscel, se află deja în campanie electorală prin toată țara.

CITEȘTE ȘI. Aventuri electorale la primăria din Câmpulung Muscel. Băieții după Lasconi… Leșin nu glumă!

Nu numai prezența ei fizică este necesară, ci și corturile plasate prin orașe și municipii, unde susținătorii ei, vor strânge semnături în următoarea perioadă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by alcoolsanitarmona (@spirtmona)

 

La un astfel de cort, doi puști, de circa 10 ani au făcut spectacol. Au dat cu pumnii și cu picioarele în primărița Câmpulungului. Nu s-au ferit de trecători și nici teamă de polițiștii locali nu le-a fost.

CITEȘTE ȘI. Orașul lui Lasconi. Realitatea tristă

”Cred că au în jur de 10 sau 12 ani. Ce fac ei e din instinct. E agresivitate pornită din cine știe ce familie… Nu știu ei cine e sau ce vrea să însemne cortul ăla. E vorba doar de educație precară, care, din păcate, se vede la mulți copii. Nu sunt imagini de laudă, nici care să dea de înțeles că nu o plac pe cea din poză, eu zic că sunt doar de lipsă de educație. Păcat!”, spune un muscelean.

CITEȘTE ȘI. Imagini care îți taie respirația. Oltul poate fi trecut la pas

”Mi se pare micul huligan, marele bătăuș de mâine. Dac nimeni nu îi vede. Vă spun eu de ce. Păi, în primul rând oamenii se tem. Ei sar la bătaie la cel sau cea care le atrage atenția că nu e bine ce fac. Dacă e vreo persoană în vârstă, și mai rău. Deci, doar de polițiști se mai tem, nu mereu, se mai, dar nu le pasă că le dau amenzi, că nu le plătesc”, spune o fostă profesoară din Câmpulung.

CITEȘTE ȘI. Primărița Elena Lasconi și-a “tras” elicopter pentru a ateriza la timp pe șantierele din Câmpulung Muscel

Lipsă de educație sau ce anume au avut de demonstrat minorii respectivi, clar este că, mulți sunt așa cum se vede în imaginile postate. Ce fac ei se numește distrugere, iar asta ar trebui să ajungă, sub formă de amendă, la familiile celor care au asemenea apucături huliganice.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Ultimă oră. Accident grav la Mihăești. Se intervine în forță!

Ultimă oră. Accident grav la Mihăești. Se intervine în forță! Acesta s-a produs între două autoturisme și au fost...

Alte știri din aceeași categorie