15.7 C
Campulung Muscel
miercuri, 18 septembrie, 2024

Bună rău cafeaua la Câmpulung Muscel. Băieții la oraș rezistă eroic

Alte Știri

Bună rău cafeaua la Câmpulung Muscel. Băieții la oraș rezistă eroic. Cu puțin timp înainte de Pandemie s-a deschis lângă primărie o cafenea cu cea mai bună înghețată din județul Argeș. Ce e minunat că poți mânca și iarna înghețată în locația care se numește Gelaterie și se merită efortul, credeți-ne pe cuvânt. Oamenii aștia mai au aici și prăjituri delicioase cu produse naturale. WOW. Dar și multe altele.

CITEȘTE ȘI. Imagini apocaliptice. Argeșul sub ape. Mașini distruse, brazii scoși din rădăcini, au distrus blocuri

De la primele ore ale dimineții un grup de băieți vin la cafea aici, fie că e luni, marți, sâmbătă sau duminică. Nu contează că plouă, e ger, caniculă ei rezistă eroic. Le spunem băieții la oraș pentru că discuțiile lor sunt legate permanent la ce se întâmplă în urbea de la poalele Mateiașului.

CITEȘTE ȘI. Video viral. Cum a fost luată Elena Lasconi la pumni și picioare după ce și-a montat cortul de campanie în stradă

E unul mai șef care e la curent cu toate mișcările și îi pune în temă pe ceilalți astfel încât ca aceștia să fie cu cancan-urile la zi. Nimic nu ratează și cum Gelateria este așezată strategic lângă primărie, judecători și poliție cât timp aceștia își beau cafeaua au ce vedea în timp real. Cine intră în primăria Câmpulung… Cine iese din primăria Câmpulung, mai ales de când a venit Elena Lasconi la butoane este multă mișcare.

CITEȘTE ȘI. Aventuri electorale la primăria din Câmpulung Muscel. Băieții după Lasconi… Leșin nu glumă!

S-au pus multe la cale în ultima perioadă. Spre binele orașului cităm din primăriță. Atât s-a lucrat la asta încât lucrurile au ajuns până la Codruța Kovesi la Uniunea Europeană. Un fleac, i-am ciuruit mai ales că orașul Câmpulung Muscel a ridicat candidatul la prezidențiale. Cine ar fi visat asta vreodată.

CITEȘTE ȘI. Orașul lui Lasconi. Realitatea tristă

Se aude de orășelul de munte în toate colțurile României, că e de bine sau de rău, tot publicitate se numește. Deci bună rău cafeaua la Câmpulung Muscel, pentru o ceașcă la primele ore ale dimineții a venit și George Simion chiar de două ori, după Elena Lasconi.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Ultimă oră. Accident grav la Mihăești. Se intervine în forță!

Ultimă oră. Accident grav la Mihăești. Se intervine în forță! Acesta s-a produs între două autoturisme și au fost...

Alte știri din aceeași categorie