15.7 C
Campulung Muscel
miercuri, 18 septembrie, 2024

Super mașina de la Renault. Iese pe piața auto cu un preț de la 286 Euro pe lună

Alte Știri

Super mașina de la Renault. Iese pe piața auto cu un preț de la 286 Euro pe lună. Livrările pentru Symbioz Evolution vor demara la începutul lunii decembrie 2024.

După deschiderea comenzilor pentru primele trei echipări în luna iunie, Symbioz este acum disponibil în versiunea Evolution, o echipare entry-level care se alătură celor existente – Techno, Esprit Alpine și Iconic.

CITEȘTE ȘI. Ajutoare de peste 1000 de lei pentru acești români. Cine sunt norocoșii, până la sfârșitul anului 2024

Noul Symbioz Evolution este disponibil cu motorizarea versatilă și eficientă care setează standarde ridicate în ceea ce privește performanța,  E-Tech full hybrid 145, de la  27,350 EUR cu TVA sau 286 EUR/lună.

CITEȘTE ȘI. Satul unic din România, binecuvântat de o mână divină, luat cu asalt de foarte multe personalități și călători străini. Acum turiștii vin ca la Mecca

Cu dotări generoase ca standard, echiparea Evolution dispune de senzori de parcare spate, cu cameră video pentru marșarier, card hands-free, frână de parcare electronică, climatizare cu reglare automată și OpenR link cu ecran tactil de 10,4″.

CITEȘTE ȘI. Imagini uluitoare cu ce s-a ales de celebra Fermă a lui Lițoi. Unde își vând acum produsele de la animalele care nu au fost lovite de incendiul devastator

Symbioz combină tot ce are mai bun Renault pe segmentul C în ceea ce privește designul modular, conectivitatea și eficiența. Are toate calitățile necesare pentru a atrage familiile și utilizatorii comerciali, precum și pe proprietarii de flote care sunt interesați de un nivel de electrificare, menținând în același timp TCO în frâu.

CITEȘTE ȘI. Se construiește în Argeș o mânăstire ca pe Athos, cu slujbe la lumina lumânărilor

Poziționat între Captur și Austral, Symbioz extinde gama la intrarea pe segmentul C. Cu o lungime de 4,41 m, acest nou model completează familia full-hybrid E-Tech alături de Arkana (4,57 m) și Austral (4,51 m), dar și de modelele electrice E-Tech, Mégane și Scénic.

CITEȘTE ȘI. Zile libere în 2025. S-a terminat cu huzurul și vacanțele interminabile pentru puturoși

Symbioz beneficiază de cele mai bune tehnologii Renault. Dispune de sistemul multimedia OpenR Link cu toate serviciile Google încorporate și de plafonul din sticlă opacizantă Solarbay. Echiparea Iconic este livrată cu 29 de sisteme de asistență la conducere de nouă generație pentru siguranță sporită și confort la volan.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Ultimă oră. Accident grav la Mihăești. Se intervine în forță!

Ultimă oră. Accident grav la Mihăești. Se intervine în forță! Acesta s-a produs între două autoturisme și au fost...

Alte știri din aceeași categorie