14.6 C
Campulung Muscel
joi, 19 septembrie, 2024

Echipa PSD, la Bogați: “Tot ce facem este pentru oameni!”

Alte Știri

Echipa PSD, la Bogați: “Tot ce facem este pentru oameni!”

Astăzi, 29 august, de marea sărbătoare a Tăierii Capului Sfântului Ioan Botezătorul, localitatea Bogați s-a îmbrăcat în straie alese pentru a marca o nouă ediție a Zilei Comunei. Deloc întâmplător, manifestările pregătite de inimosul primar Ion Gârleanu s-au desfășurat sub egida “Festivalul Omeniei”. În fond, așa cum au subliniat și social-democrații argeșeni la Bogați, totul este despre și pentru oameni!

Echipa PSD, la Bogați: “Tot ce facem este pentru oameni!”

Adrian Dumitru Bughiu, vicepreședinte al Consiliului Județean și al PSD Argeș, i-a înmânat lui Ion Gârleanu din partea președintelui Ion Mînzînă o diplomă de excelență în administrație și Trofeul Argeșului.

CITEȘTE ȘI. Prostia guvernează Câmpulungul! Cine spune, OFICIAL acest lucru! Vai de capul nostru

“Aceste distincții mă onorează și mă bucură. Sunt o recunoaștere a muncii noastre, a tuturor. De la primar, Consiliul Local, cetățeni,  pentru a face din Bogați un loc cât mai bun de trăit. Multe dintre proiectele realizate la Bogați s-au datorat sprijinului pe care l-am primit de la Consiliul Județean. Și de la parlamentarii noștri, lucru pentru care mulțumesc o dată în plus!”, a spus Ion Gârleanu.

CITEȘTE ȘI. Video viral. Cum a fost luată Elena Lasconi la pumni și picioare după ce și-a montat cortul de campanie în stradă

“Ion Gârleanu este, fără îndoială, unul dintre cei mai apreciaţi și performanţi edili ai Argeşului. Vă felicit, oameni buni, că ați făcut mereu alegerea potrivită pentru conducerea localității. Vă doresc tuturor multă sănătate, fericire, spor în tot ceea ce faceți. Să aveți mereu încredere în primarul dumneavostră și în echipa PSD! Noi, cei de la PSD, mereu am pus oamenii pe primul loc și tot ce facem este pentru oameni!”, a spus Adrian Bughiu.

CITEȘTE ȘI. Aventuri electorale la primăria din Câmpulung Muscel. Băieții după Lasconi… Leșin nu glumă!

La evenimentul de la Bogaţi au fost prezenţi din partea PSD Argeș deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeş. Senatorii Cristina Mariana Stocheci și Ovidiu Puiu. Deputaţii PSD Nicolae Georgescu şi Pavelescu Nicolae. Subprefectul Marius Pîrvu, directorul general adjunct DRDP București Eduard Dima. Primari din judeţ, consilieri locali şi judeţeni.

CITEȘTE ȘI. Primărița Elena Lasconi și-a “tras” elicopter pentru a ateriza la timp pe șantierele din Câmpulung Muscel

Primarul Ion Gârleanu a oferit, la rândul său, diplome de excelență președintelui CJ Argeș Ion Mînzînă, parlamentarilor și ministrului Muncii și Solidarității Sociale,

Simona Bucura Oprescu, deputat de Argeș: “În semn de înaltă apreciere și recunoștință pentru buna colaborare instituțională și pentru implicarea în dezvoltarea economică și socială a comunei Bogați”.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Locul de pe DN 73 Câmpulung-Pitești unde șoferii opresc brusc din cauza mirosului care le intră instant în mașini

Locul de pe DN 73 Câmpulung-Pitești unde șoferii opresc brusc din cauza mirosului care le intră instant în mașini....

Alte știri din aceeași categorie