14.6 C
Campulung Muscel
vineri, 20 septembrie, 2024

Echipa PSD, la Davidești și la Poienarii de Muscel în zi de mare sărbătoare

Alte Știri

Echipa PSD, la Davidești și la Poienarii de Muscel în zi de mare sărbătoare. Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean, a fost astăzi împreună cu o echipă puternică a PSD Argeș la Davidești.

CITEȘTE ȘI. Aventuri electorale la primăria din Câmpulung Muscel. Băieții după Lasconi… Leșin nu glumă!

Alături de primarul Alin Văduva, s-a bucurat cu cetățenii din localitate de manifestările pregătite de Ziua Comunei. Ion Mînzînă i-a înmânat primarului Alin Văduva o diplomă de excelență. A subliniat colaborarea foarte bună dintre CJ și administrația locală.

Echipa PSD, la Davidești și la Poienarii de Muscel în zi de mare sărbătoare

“Domnule primar Alin Văduva, aveți tot respectul și aprecierea noastră pentru această a treia ediție a Zilei Comunei. Oferiți oamenilor bucurie! Am avut și vom avea mereu o colaborare foarte bună, iar Alin Văduva sunt sigur că va avea în continuare mandate fructuoase la Davidești. Să ne bucurăm împreună, să fim mai solidari. Să avem grijă de copiii și seniorii noștri, să ne gândim tot timpul că prin unitate putem merge mai departe”, a declarat Ion Mînzînă.

CITEȘTE ȘI. Orașul lui Lasconi. Realitatea tristă

“Mă bucur foarte mult pentru prezența echipei condusă de domnul președinte Ion Mînzînă, dar și pentru că dumneavoastră, cetățenii, sunteți în număr atât de mare! Împreună suntem puternici și facem lucruri bune pentru Davidești!”, a declarat Alin Văduva.

CITEȘTE ȘI. ADIO. Dispar toate tarabele din piața centrală a Câmpulungului

La Davidești au fost și deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte al PSD Argeș. Senatorul Cristina Mariana Stocheci, vicepreședintele CJ Argeș Adrian Dumitru Bughiu. Administratorul public al județului Cristian Puiu, viceprimarul orașului Mioveni Ciprian Turlea. Primarii Ion Dumitru de la Albota, Vasile Leau de la Boteni, consilieri județeni, consilieri locali și membri TSD.

CITEȘTE ȘI. Când se deschide la Mall-ul din Câmpulung Muscel cel mai iubit magazin cu prețuri super mici

Echipa PSD condusă de vicepreședintele CJ Argeș Marius Nicolaescu a fost astăzi și la Poienarii de Muscel, la Ziua Comunei. Marius Nicolaescu le-a transmis cetățenilor veniți la manifestarea organizată pe plan local că vor găsi mereu un partener și un sprijin real în Consiliul Județean. Le-a urat să aibă parte de sănătate, bucurii și să ducă mai departe tradițiile locale.

“Venim mereu cu drag aici, la oamenii destoinici din Poienarii de Muscel. Vă felicit că duceți mai departe tradițiile și obiceiurile românești. Să ne vedem și la anul sănătoși, mai buni și mai drepți!”, a spus Marius Nicolaescu.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Locul de pe DN 73 Câmpulung-Pitești unde șoferii opresc brusc din cauza mirosului care le intră instant în mașini

Locul de pe DN 73 Câmpulung-Pitești unde șoferii opresc brusc din cauza mirosului care le intră instant în mașini....

Alte știri din aceeași categorie