14.6 C
Campulung Muscel
joi, 19 septembrie, 2024

Celebrul grup “Doruri Muscelene” care cântă dumnezeiește are un concert inedit într-un oraș de renume din România

Alte Știri

Celebrul grup “Doruri Muscelene” care cântă dumnezeiește are un concert inedit într-un oraș de renume din România. Acești băieți conduși de Liviu Iana sunt exponenții folclorului reprezentativ. Din 2004 l-au primit în grupul lor pe Gavril Prunoiu care s-a evidențiat ca solist și membru al formației ,,Doruri muscelene”, din Mihăeşti, Argeş, coordonat de Liviu Iana.

CITEȘTE ȘI. Se întâmplă ceva unic la Câmpulung Muscel. În orașul lui Tudor Mușatescu, scoateți pălăria

Pentru cei care nu știu “Doruri Muscelene” este un brand național. Este cel mai bun grup din România pe genul respectiv.

Acum, Argeșul va fi reprezentat de grupul vocal Doruri Muscelene la Festivalul Național de Interpretare Vocală – Mariana Drăghicescu, ediția a XXII-a, în data de 19 septembrie 2024, la ora 19.00 în sala mare a Teatrului Național Mihai Eminescu din Timișoara.

CITEȘTE ȘI. Căutați în buletinul vostru data când expiră. Întrebați pe apropiați dacă au la fel. Ce trebuie să știe toată lumea

Festivalul se desfășoară pe parcursul a trei zile prezent va fi și actorul Ion Rizea. Este pentru prima dată când grupul vocal Doruri Muscelene ajunge în Timișoara cât au bătut țara românească în lung și în lat.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

 

 

Ultimele Știri

Locul de pe DN 73 Câmpulung-Pitești unde șoferii opresc brusc din cauza mirosului care le intră instant în mașini

Locul de pe DN 73 Câmpulung-Pitești unde șoferii opresc brusc din cauza mirosului care le intră instant în mașini....

Alte știri din aceeași categorie