14.6 C
Campulung Muscel
joi, 19 septembrie, 2024

Preotul din Câmpulung Muscel care trimite tiruri cu FAPTE BUNE prin toate localitățile din România

Alte Știri

Preotul din Câmpulung Muscel care trimite tiruri cu FAPTE BUNE prin toate localitățile din România.

Inundațiile și nenorocirea care s-a abătut asupra oamenilor din Galați și Vaslui, nu i-a lăsat fără reacție pe musceleni. Astfel la parohia Fundeni din Câmpulung, prin preotul paroh Ciprian Dragomir, s-a dat startul colectei pentru sinistrați. Preotul Dragomir organizează asemenea colecte de câteva ori pe an și prin preoții din țară, află unde este nevoie de ajutor, și acolo ajunge, chiar dacă ar fi vorba de mii de kilometri.

CITEȘTE ȘI. Mergi la Kaufland faci cumpărături de 50 lei și pleci acasă cu o altă mașină, un BMW seria 3

Și acum preotul a venit cu un mesaj pentru a putea ajuta oamenii ale căror suflete plâng, iar orice ajutor înseamnă o lacrimă mai puțin. Așadar, pe pagina de socializare preotul Ciprian Dragomir a transmis următorul mesaj: ”AJUTAM ȘI ACUM? Haideți la 2 COLECTE:

1 pentru Sinistrați și a 2-a Cea obișnuită de Toamnă!

CITEȘTE ȘI. Super mașina de la Renault. Iese pe piața auto cu un preț de la 286 Euro pe lună

Doamne ajută, dragii noștri!

Ați vazut/aflat ce e prin țară și lume cu inundațiile! Ce mai e de zis: hai să ajutăm cumva!

Așa cum ne-am mobilizat în 2016 și 2018 și am dus 4 colecte în zonele inundate din Fundeni – Galați, Bacel-Covasna, Bascov și Pitești – Argeș și Eșelnița -Mehedinți, plus materiale de construcții la Valea Plopului, tot așa vă invităm și acum!

CITEȘTE ȘI. Orașul din România super cunoscut. Puțini știu că ascunde cea mai mare cupolă de vitralii din lume

Preotul din Câmpulung Muscel care trimite tiruri cu FAPTE BUNE prin toate localitățile din România

Preotul din Câmpulung Muscel, Ciprian Dragomir care umblă la coarda sensibilă a câmpulungenilor și nu numai.

Astfel cea dintâi este:

  1. COLECTA PENTRU SINISTRAȚI: materiale de construcții, pături noi, treninguri noi, geci noi, bocanci noi, toate și de adulți și de copii, și, bineînțeles, alimente, apă, dulciuri și sucuri!

CITEȘTE ȘI. Digi RCS-RDS oferă la toți clienții un telefon super șmecher care mai e și foarte scump

Materialele de construcții vă rog să le cumpărați la orice magazin de profil din Câmpulung și Zona Muscel, să-i rugați să le rezerve până pe 07 octombrie, când mergem noi să le ridicăm și să îmi trimiteți un mesaj cu numele dumneavoastră, produsele cumpărate, numele magazinului și chiar o poză cu bonul, că să le putem identifica ușor atunci!

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Ce ascunde clădirea de lux din Muscel. Cândva era un mare punct de atracție atât pentru români și străini

Ce să luați? Orice! Cărămizi, ciment, gleturi, bca, osb, cuie, garduri, profile de fier, circuite electrice, lămpi, vopsele, conducte, polistiren, etc. Orice vreți și vă permiteți va fi bun pt cei care trebuie să-și refacă locuințele!

Cum facem cu materialele, facem și cu îmbrăcămintea și încălțămintea nouă: le cumpărați și le lăsați acolo, dar ne anunțați!

CITEȘTE ȘI. Locuitorii din Câmpulung Muscel trebuie să iasă în stradă dacă mai vor redeschiderea circulației rutiere pe celebrul Bulevard Pardon

Iar alimentele, detergenții, apa și sucurile pot fi aduse până pe 06 octombrie la Biserica Fundeni din Câmpulung, mai ales miercurea dimineață, vinerea și dimineața și după amiaza și seara și duminica în timpul slujbei și la prânz!

Pe 07 octombrie încărcăm și mergem acolo unde va fi nevoie!”.

După un prim efort, preotul pune bazele și colectei de toamnă. Mai sunt prin țară suflete care au nevoie de ajutorul nostru. Drept urmare, a doua colectă ar trebui să se finalizeze pe 16 octombrie. Iată cum continuă mesajul preotului: ”2. COLECTA DE TOAMNĂ.

CITEȘTE ȘI. Locuitorii din Câmpulung Muscel trebuie să iasă în stradă dacă mai vor redeschiderea circulației rutiere pe celebrul Bulevard Pardon

ÎN ZIUA DE 16 OCTOMBRIE. MIERCURI, 16 OCTOMBRIE, NU MAI ÎNAINTE!

Astfel vă invităm și la obișnuită noastră Colecta de Toamnă cu haine bune, aranjate pe vârstă, sexe și mărimi și puse în cutii sau pungi Zdravene (nu din acelea subțiri de gunoi, pentru că se rup imediat!)

Și scrieți cu un marker permanent dacă sunt de fată /damă sau băiat /bărbat și vârsta sau mărimea lucrurilor!

CITEȘTE ȘI. ADIO. Dispar toate tarabele din piața centrală a Câmpulungului

Jucării, încălțăminte, saltele, covoare, televizoare și calculatoare bune, rechizite, cărți de citit, veselă, alimente și detergenți cât pentru minim 100 de familii!”

De asemenea, cei care donează pentru cele doua colecte trebuie să mai știe următoarele: ”La Colecta pentru sinistrați NU primim haine folosite, ci doar noi și nici nu le primim pe cele pentru Colecta de Toamnă decât în ziua de 16 octombrie, pentru că nu avem nici spațiu de stocare, nici voluntari care să le tot care de colo colo!

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Cum a fost marea deschidere la Penny Autogară din Câmpulung Muscel. Câte tigăi s-au dat GRATIS

Cine nu poate veni personal, dar dorește sa facă o donație în acest scop, poate depune ceea ce simte în contul Parohiei Fundeni din Câmpulung Muscel, RO 32 CECE AG 0236 RON 0790 605 deschis la CEC BANK Câmpulung, CUI 14659339, cu mențiunea PENTRU COLECTA SINISTRAȚI și, respectiv, PENTRU COLECTA DE TOAMNĂ. DUMNEZEU SĂ VĂ ACOPERE CU HARUL SĂU!”, mai scrie preotul.

Tot pe pagina de socializare un argeșean Cristi Mihai a venit cu un mesaj prin care se oferă să pună la dispoziție un tir pentru transport:

CITEȘTE ȘI. Codul Rutier 2024. Ups ce facem în sensul giratoriu cu mașina, mai nou!?

”Pun la dispoziția organizatorilor din județul Argeș, care se ocupa cu strângerea de ajutoare pentru sinistrații din județul Galați, un camion (tir) pentru transport spre zonele calamitate cu costuri zero!! Rog organizatorii să mă contacteze la 0742994140!”, a scris Cristi pe pagina sa de socializare.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

 

Ultimele Știri

Locul de pe DN 73 Câmpulung-Pitești unde șoferii opresc brusc din cauza mirosului care le intră instant în mașini

Locul de pe DN 73 Câmpulung-Pitești unde șoferii opresc brusc din cauza mirosului care le intră instant în mașini....

Alte știri din aceeași categorie