14.6 C
Campulung Muscel
joi, 19 septembrie, 2024

E forță pe Câmpulung Muscel. Ce se întâmplă cu Banca Transilvania, de ultimă oră

Alte Știri

E forță pe Câmpulung Muscel. Ce se întâmplă cu Banca Transilvania, de ultimă oră. Anunț important pentru toți clienții cu conturi aici. Nimic nu va mai funcționa fizic în acest interval de cel puțin două luni. Banca Transilvania vine cu un anunț important pentru clienții săi. Aceștia anunță că sediul de lângă primăria Câmpulung se închide pentru reabilitare.

CITEȘTE ȘI. Mergi la Kaufland faci cumpărături de 50 lei și pleci acasă cu o altă mașină, un BMW seria 3

Astfel dacă ai de rezolvat anumite operațiuni, se pare că vei mai avea de așteptat. Trebuie să te deplasezi la sediul central de lângă Biserica Sfântul Nicolae. Nici bancomatul de la Big & Small nu va mai fi funcțional în acest interval de timp, de cel puțin două luni.

CITEȘTE ȘI. Locuitorii din Câmpulung Muscel trebuie să iasă în stradă dacă mai vor redeschiderea circulației rutiere pe celebrul Bulevard Pardon

Din data de 6 septembrie sediul a fost închis pentru modernizare. O firmă cu angajați de peste hotare se ocupă de acest lucru. După reabilitare sediul de lângă primăria Câmpulung va avea un nou concept pentru a primi clienții așa cum se cuvine.

CITEȘTE ȘI. Super mașina de la Renault. Iese pe piața auto cu un preț de la 286 Euro pe lună

Pentru ridicarea cardurilor clienții sunt așteptați în Agenția Câmpulung Muscel, strada Istrate Rizeanu, numărul 13. Cei de la Banca Transilvania le reamintește clienților prin intermediul acestui anunț că pot face operațiunile dorite prin Internet & Mobile Banking cu ajutorul BT Express Plus, prin BT Pay cu BT Visual Help.

CITEȘTE ȘI. Preotul din Câmpulung Muscel care trimite tiruri cu FAPTE BUNE prin toate localitățile din România

Vestea imensă este că redeschiderea sediului modernizat va aduce ca noutate introducerea cash-ului. Clienții nu se vor mai folosi doar de bancomatele din interior, pot face tranzacții cu banii numerar. WOW.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Locul de pe DN 73 Câmpulung-Pitești unde șoferii opresc brusc din cauza mirosului care le intră instant în mașini

Locul de pe DN 73 Câmpulung-Pitești unde șoferii opresc brusc din cauza mirosului care le intră instant în mașini....

Alte știri din aceeași categorie