14.6 C
Campulung Muscel
vineri, 20 septembrie, 2024

Jaf ca în filme în Câmpulung Muscel. Polițiștii în alertă

Alte Știri

Jaf ca în filme în Câmpulung Muscel. Polițiștii în alertă mai multe zile. După mai multe investigații oamenii legii au depistat un tânăr din alt județ care era client al unei săli de jocuri noroc de pe Bulevardul Pardon, ce a dat spargerea.

Nu s-a deghizat în niciun fel doar a știut unde poate găsi rapid banii.

CITEȘTE ȘI. Locuitorii din Câmpulung Muscel scoși din case numai cu pălării pe cap

Pe 17 septembrie, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Câmpulung au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

CITEȘTE ȘI. Locuitorii din Câmpulung Muscel trebuie să iasă în stradă dacă mai vor redeschiderea circulației rutiere pe celebrul Bulevard Pardon

Vizat în acest dosar este un tânăr de 19 ani, din județul Gorj. Potrivit cercetărilor, în noaptea de 04 spre 05 septembrie, în jurul orei 01:00, tânărul ar fi pătruns prin forțarea ușii într-o sală de jocuri de noroc, de unde a furat o casetă metalică de tip seif care conținea peste 10.000 de lei.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Cum a fost marea deschidere la Penny Autogară din Câmpulung Muscel. Câte tigăi s-au dat GRATIS

Cazul a ajuns în atenția poliției, iar pe 17 septembrie, tânărul de 19 ani a fost depistat de polițiștii de ordine publică câmpulungeni, care l-au condus la sediu. După administrarea probatoriului, gorjeanul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi, 18 septembrie, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Tânărul a primit control judiciar.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

 

Ultimele Știri

Locul de pe DN 73 Câmpulung-Pitești unde șoferii opresc brusc din cauza mirosului care le intră instant în mașini

Locul de pe DN 73 Câmpulung-Pitești unde șoferii opresc brusc din cauza mirosului care le intră instant în mașini....

Alte știri din aceeași categorie