21.3 C
Campulung Muscel
vineri, 20 septembrie, 2024

ALINA GORGHIU. Demersuri pentru un sediu de instanță modern pentru Judecătoria Pitești

Alte Știri

ALINA GORGHIU. Demersuri pentru un sediu de instanță modern pentru Judecătoria Pitești.

Un pas important pentru justiția din Pitești a fost făcut astăzi după ce Executivul a aprobat demersul Ministerului Justiției pentru crearea unui sediu de instanță modern pentru Judecătoria Pitești.

CITEȘTE ȘI. Satul unic din România, binecuvântat de o mână divină, luat cu asalt de foarte multe personalități și călători străini. Acum turiștii vin ca la Mecca

Astfel, potrivit mesajului publicat de ministrul Justiției, Alina Gorghiu, imobilul care va găzdui noul sediu al judecătoriei a fost deja identificat. Următorul pas este ca CL Pitești să adopte hotărârea prin care imobilul respectiv va trece în domeniul public al statului, în vederea dării acestuia în administrarea Tribunalului Argeș.

”Pași înainte pentru un sediu nou al Judecătoriei Pitești!

În ședința de Guvern de azi, a fost aprobat demersul Ministerului Justiției pentru crearea unui sediu de instanță modern pentru Judecătoria Pitești.

CITEȘTE ȘI. Super mașina de la Renault. Iese pe piața auto cu un preț de la 286 Euro pe lună

Se rezolvă, astfel, o problemă des invocată în sistemul judiciar – spațiul insuficient pentru derularea activităților necesare înfăptuirii actului de justiție.

La Pitești a fost deja identificat imobilul care va deservi noului sediu al judecătoriei. Este rezultatul unei comunicări foarte bune pe care o am cu factorii de decizie din sistemul judiciar de la Argeș.

CITEȘTE ȘI. Ajutoare de peste 1000 de lei pentru acești români. Cine sunt norocoșii, până la sfârșitul anului 2024

Acum, Consiliul Local al Municipiului Pitești trebuie să adopte hotărârea prin care acest imobil trece în domeniul public al statului, în vederea dării în administrarea Tribunalului Argeș.

CITEȘTE ȘI. Zile libere în 2025. S-a terminat cu huzurul și vacanțele interminabile pentru puturoși

Sunt convinsă că, împreună cu autoritatea locală, vom duce la bun sfârșit acest demers important pentru justiția argeșeană!”, a fost mesajul transmis, pe pagina de Facebook, de către ministrul Justiției Alina Gorghiu.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Alina Gorghiu.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

ANUNT DE MEDIU

S.C CONTACT TRIDENT SRL cu sediul pe strada Gării, Lăzărești, numărul 193 C, localitatea Schitu Golești titular al programului...

Alte știri din aceeași categorie