14.1 C
Campulung Muscel
vineri, 20 septembrie, 2024

Clădirea ca afară de pe DN 73, Câmpulung – Pitești. Atrage clienții ca un magnet puternic

Alte Știri

Clădirea ca afară de pe DN 73, Câmpulung – Pitești. Atrage clienții ca un magnet puternic. E deschisă de puțin timp, dar nu toată lumea știe ce se ascunde aici în câmp.

Pe DN 73, pe raza comunei Schitu Golești, pe sensul de mers spre Pitești, se află un magazin de unde vă puteți achiziționa, produse noi la jumătate de preț sau mai puțin.

CITEȘTE ȘI. Stațiile PECO. Răsturnare totală de situație la benzină și motorină în Câmpulung Muscel

Chiar dacă nu pare real, încercați să poposiți pentru câteva minute la Stoc 21. Este la circa 100 de metri după primăria Schitu Golești. După o primă vizită, veți deveni cu certitudine client fidel al acestui magazin.
De aici puteți achiziționa de la produse electrocasnice la mobilier de casă și grădină, orice. Produsele sunt excepționale.

CITEȘTE ȘI. Ce noutate supremă a adus Penny pe centura ocolitoare a Câmpulungului din Muscel

Clădirea ca afară de pe DN 73, Câmpulung – Pitești. Atrage clienții ca un magnet puternic

”Am oprit să văd ce anume este aici. Am crezut inițial că este o făbricuță. E hala asta care te face să crezi că e ceva de producție. Dar când am intrat am văzut fel de fel de chestii. Oamenii care dețin acest magazin sunt super. Ne-am împrietenit imediat. Chiar am făcut schimb de numere de telefon. Îl sun când am nevoie de ceva mai întâi pe Adi.

CITEȘTE ȘI. E forță pe Câmpulung Muscel. Ce se întâmplă cu Banca Transilvania, de ultimă oră

Dacă el nu are, apoi caut în altă parte. Am luat aspirator, șifonier, fotolii, scaun de birou, scaune pentru bucătărie. Lista e lungă, dar chiar sunt mulțumit. Produsele sunt de firmă, noi, doar cele care sunt desfăcute și nu se mai vând prin altă țară. Recomand”, spune Dragoș din Câmpulung.

CITEȘTE ȘI. Locul de pe DN 73 Câmpulung-Pitești unde șoferii opresc brusc din cauza mirosului care le intră instant în mașini

Pe lângă cele enumerate de Dragoș, mai găsiți unelte, scule, filtre de cafea, aparate de gătit, tot felul de produse. Pentru a vă convinge, trebuie doar să poposiți mai întâi pentru câteva minute la Stoc 21, apoi o să deveniți client fidel al acestui magazin.

CITEȘTE ȘI. Preotul din Câmpulung Muscel care trimite tiruri cu FAPTE BUNE prin toate localitățile din România

”De ce să dau 4000 de lei pe un aspirator inteligent când am luat produsul, nou, în cutie sigilată la 2000 de lei. E, este o diferență nu? Eu nu sunt zgârcită, dar dacă am posibilitatea să iau un produs la jumătate de preț, de ce să nu o fac. Cu diferența de 2000 de lei fac altceva. Credeți-mă, e o afacere pentru noi cumpărătorii. Mă bucur că mi-a fost recomandat. Sunt clientă fidelă”, spune Ana din Câmpulung.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Se anunță un weekend cu super concerte. Cel mai iubit artist din România urcă pe scenă, în Argeș

Se anunță un weekend cu super concerte. Cel mai iubit artist din România urcă pe scenă, în Argeș. Nu...

Alte știri din aceeași categorie