19.6 C
Campulung Muscel
vineri, 20 septembrie, 2024

Se anunță un weekend cu super concerte. Cel mai iubit artist din România urcă pe scenă, în Argeș

Alte Știri

Se anunță un weekend cu super concerte. Cel mai iubit artist din România urcă pe scenă, în Argeș. Nu le ratați. Mustul va curge în pahare, grătarele vor sfârâi. Pastrama se va rostologi, pe foc, iar zona va fi luată cu asalt de foarte mulți oameni. Asta pentru că se organizează cel mai mare Târg tradițional în Argeș – Rod cu Spor. Evenimentul celebru va aduce în fața argeșenilor și muscelenilor un program artistic de excepție.

CITEȘTE ȘI. Mergi la Kaufland faci cumpărături de 50 lei și pleci acasă cu o altă mașină, un BMW seria 3

Deschiderea, vineri, ora 13.00, la Muzeul Golești.
Vineri, 27 septembrie, începând cu ora 17.00, Paul Surugiu-Fuego și Orchestra Doina Argesului împreună cu artiștii GEORGE MĂRGINEANU, VASIA OPREA, CĂTĂLIN IANCU, ANA MARIA, CÂRSTINA și ELISABETA TURCU vor susține spectacolul extraordinar de folclor “DRAG DE ARGEȘ, DRAG DE ROMÂNIA NOASTRĂ”.

CITEȘTE ȘI. Super mașina de la Renault. Iese pe piața auto cu un preț de la 286 Euro pe lună

Sâmbătă, 28 septembrie, vor evolua artiștii Teatrului “Al. DAVILA” – CRISTINA NEACȘU, CRISTIAN LINCAN și MARIUS BĂLAN seara fiind încheiată cu un super spectacol al cunoscutului folkist MIRCEA BANICIU.
Duminică, 29 septembrie, este organizat un spectacol susținut de artiștii Centrului Județean de Cultură de Cultură și Arte – Orchestra “Doina Argeșului”, Elisabeta Turcu, George Mărgineanu, Mihaela Chirițescu, Grațian Bădescu, Anușca, Mitică Tavă, Diana Lică Țițirigă, Vasia Oprea, Daniela Bărbuceanu, Dragoș Dinescu, Mădălina Lupu, Creola Stanciu, Grupul vocal “Flori Argeșene”.
‼️

CITEȘTE ȘI. Digi RCS-RDS oferă la toți clienții un telefon super șmecher care mai e și foarte scump

Vino la Muzeul Golești, în perioada 27 – 29 septembrie 2024, la cel mai frumos Târg de meșteșuguri și produse tradiționale din Argeș “ROD CU SPOR”! Zeci de producători din Argeș și din județele învecinate vin cu cele mai bune produse din carne, cu lactate, fructe și legume.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Ce ascunde clădirea de lux din Muscel. Cândva era un mare punct de atracție atât pentru români și străini

Nu vor lipsi mâncarea și buna dispoziție!
🆓 Intrarea este liberă!
🔍 Informații despre eveniment regăsiți și în platforma România Atractivă (https://romania-atractiva.ro) și în aplicația ARGES GHID, care poate fi descărcată de aici:

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

 

Ultimele Știri

Puhoi de lume nemulțumită la Casa de Pensii din Argeș. Angajații făcuți cu capul!

Puhoi de lume nemulțumită la Casa de Pensii din Argeș. Angajații făcuți cu capul! Vin oameni din tot județul...

Alte știri din aceeași categorie