13.5 C
Campulung Muscel
vineri, 20 septembrie, 2024

StartDecor se pregătește pentru „Black Friday-ul covoarelor”

Alte Știri

Pe 15 noiembrie, StartDecor, unul dintre cei mai mari furnizori de covoare premium din România, va organiza cel mai așteptat eveniment al anului: Black Friday-ul covoarelor. Se anunță o ediție spectaculoasă. Este scoasă în evidență o varietate impresionantă de noi modele. Dar și reduceri semnificative care vor transforma această zi într-o ocazie de neratat pentru iubitorii de design interior.

CITEȘTE ȘI. Clădirea ca afară de pe DN 73, Câmpulung – Pitești. Atrage clienții ca un magnet puternic

Cunoscut pentru colecțiile sale rafinate și materialele de cea mai înaltă calitate, StartDecor va lansa în cadrul evenimentului noi serii de covoare. Inclusiv creații inovatoare din lână frezată manual, o tendință foarte apreciată în acest an. Fie că vorbim despre stiluri moderne, minimaliste sau covoare cu influențe tradiționale, diversitatea modelelor promite să satisfacă orice preferință în materie de decor.

Se anunță o ediție spectaculoasă

„Ne dorim ca fiecare client să își găsească covorul perfect, indiferent de buget sau stil. De aceea, am pregătit reduceri semnificative la toate colecțiile noastre”, a declarat un reprezentant al companiei. „Black Friday-ul covoarelor este, fără îndoială, cel mai mare eveniment de acest tip din România. Și suntem entuziasmați să le oferim clienților noștri posibilitatea de a achiziționa produse de calitate la prețuri excepționale.”

CITEȘTE ȘI. Locul de pe DN 73 Câmpulung-Pitești unde șoferii opresc brusc din cauza mirosului care le intră instant în mașini

Evenimentul, care va avea loc online, promite să atragă atenția atât a celor care își doresc să împrospăteze aspectul locuinței, cât și a pasionaților de decor interior care sunt în căutare de piese de colecție unice.

Data de 15 noiembrie ar trebui să fie deja notată în calendar

Așadar, data de 15 noiembrie ar trebui să fie deja notată în calendar pentru toți cei care plănuiesc să profite de cele mai bune oferte. Dar și să descopere noi tendințe în materie de covoare.

StartDecor este un brand dedicat produselor premium pentru design interior precum mobilă sau covoare. Dar și recunoscut pentru calitatea materialelor și atenția la detalii. De peste 4 ani, StartDecor este prezent și pe piața din Ungaria prin platforma startdecor.hu, extinzându-și gama de produse și servicii pentru clienții din regiune.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Casa din Câmpulung Muscel care atrage turiștii ca un magnet și îi pune apoi pe gânduri

Casa din Câmpulung Muscel care atrage turiștii ca un magnet și îi pune apoi pe gânduri. Orașul lui Lasconi,...

Alte știri din aceeași categorie