13.5 C
Campulung Muscel
vineri, 20 septembrie, 2024

RUȘINE. Dezastrul pe rotile a aniversat Centenarul la Câmpulung Muscel. E unic în toată România

Alte Știri

Dezastrul pe rotile a aniversat Centenarul la Câmpulung Muscel. E unic în toată România. Rușine, rușine, rușine. Cei mai titrați sportivi au evoluat pe pista din perioada interbelică. Aceasta se găsește la stadionul municipal din orașul de la poalele Mateiașului.

CITEȘTE ȘI. Orașul lui Lasconi. Rod cu spor în fața celebrei patiserii Iepurașul. WOW

ȘTIAȚI CĂ: Numai la Câmpulung Muscel se organizează Cupa României la Bob pe rotile? An de an, la sfârșitul lunii august, începutul lui septembrie, la Câmpulung Muscel, au loc etapele finale din Cupa României, Cupa Federaţiei, dar şi campionatele naţionale de starturi pe pista de sanie-starturi din baza sportivă a CS “Muscel”. Culmea, sportivii care se antrenează aici sunt și campioni mondiali.

CITEȘTE ȘI. Anul de grație 1935. Nu o să vă vină să credeți pentru ce era folosită pârtia de la Mățău, situată pe cel mai înalt deal din România

Federația Română de Bob și Sanie a împlinit o sută de ani de existență, iar aniversarea a fost marcată festiv la Câmpulung, cu ocazia desfășurării unei competiții de bob starturi.

CITEȘTE ȘI. Preotul din Câmpulung Muscel care trimite tiruri cu FAPTE BUNE prin toate localitățile din România

Și nu a fost deloc întâmplătoare locația, în condițiile în care sportivii de profil din Muscel sunt reprezentativi pentru loturile naționale. La evenimentul aniversar au fost prezenți mai mulți componenți ai Comitetului Federal, inclusiv președinta FRBS, Sorina Țicu.

CITEȘTE ȘI. Clădirea ca afară de pe DN 73, Câmpulung – Pitești. Atrage clienții ca un magnet puternic

Nu a lipsit nici musceleanul Iulian Daniel Păcioianu, și el membru în conducerea Federației, antrenor emerit, participant la olimpiadele de iarnă atât ca sportiv, cât și ca antrenor. Nu a fost zărit fostul președinte, musceleanul Sorin Buta, cel care a condus FRBS din 2010 până în februarie 2023.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Fraţii Dedeman au pus ochii pe fabrica imensă din Câmpulung Muscel care e la un pas de faliment

Fraţii Dedeman au pus ochii pe fabrica imensă din Câmpulung Muscel care e la un pas de faliment. Fraţii...

Alte știri din aceeași categorie