16 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 21 septembrie, 2024

Vechitura pe care o are Elena Lasconi în “bătătură”. Ce mașină “călărește” zilnic

Alte Știri

Vechitura pe care o are Elena Lasconi în “bătătură”. Ce mașină “călărește” zilnic. Elena Lasconi este unul dintre cei mai importanți oameni politici din țara noastră, ascensiunea ei din ultimii ani fiind remarcabilă. După ce la alegerile din 9 iunie 2024 a obținut fără emoții un nou mandat de primar al orașului Câmpulung Muscel, fosta jurnalistă a devenit și președinte al USR, iar apoi candidatul partidului la alegerile prezidențiale.

CITEȘTE ȘI. Veste imensă. Când are loc inaugurarea parțială pe secțiunea de autostradă Pitești-Curtea de Argeș

În ciuda funcției pe care o deține, Elena Lasconi nu are o avere impresionantă. Din ultima sa declarație de avere se poate observa că nici la capitolul autoturisme ea nu epatează deloc.

În ciuda faptului că este unul dintre cei mai importanți oameni politici din România, Elena Lasconi nu deține o avere impresionantă.

CITEȘTE ȘI. Cât costă o noapte de cazare la Cafeneaua Coloniale, cea care oprește timpul în loc

Potrivit celei mai recente declarații de avere, fosta jurnalistă deține un apartament în Bucureşti, cumpărat în 2001, dar și o locuință și un teren de aproape 5.000 de metri pătraţi în Câmpulung Muscel, cumpărate în 2005. Soțul său deține două apartamente în Bucureşti, ambele moștenite, dar și trei terenuri la Scornicești (judeţul Olt), unul la Mogoşoaia (judeţul Ilfov) şi alte două la Topalu (judeţul Constanţa).

CITEȘTE ȘI. Povestea ascunsă din spatele celebrului Iepurașul despre care s-a auzit aproape în toată România

Elena Lasconi are două credite în valoare totală de aproximativ 300.000 de lei (unul din 2013, scadent în 2037 și unul din 2021, scadent în 2026). Primărița deține și un autoturism marca Opel, cumpărat în anul 2007. La capitolul venituri, Elena Lasconi are un salariu de primar de 116.515 lei (aproximativ 9700 de lei pe lună), iar soțul său, Georgescu Cătălin, are un salariu de consilier la Camera Deputaților, de 71.311 lei.

CITEȘTE ȘI. Cum și când se distribuie cardurile de energie cu banii de la Guvern

Ce mașină “călărește” zilnic?

În anul 2022, primărița Elena Lasconi era foarte revoltată că mașinile primăriei tocau mult combustibil. Ce a făcut în acest sens? După ce a apărut în presa națională cu tam-tam, brusc a scăzut consumul după ce bonurile de benzină au fost înlocuite cu carduri netransmisibile. Edilul din Câmpulung Muscel a anunţat, de asemenea, că administraţia locală a montat GPS pe toate maşinile Primăriei şi ale Poliţiei Locale.

CITEȘTE ȘI. Ajutoare de peste 1000 de lei pentru acești români. Cine sunt norocoșii, până la sfârșitul anului 2024

CITEȘTE ȘI. Fraţii Dedeman au pus ochii pe fabrica imensă din Câmpulung Muscel care e la un pas de faliment

Așadar după ce a câștigat funcția de primar, Elena Lasconi a lansat pe piața din Câmpulung Muscel că își caută șofer. Ofertele au apărut rapid în număr foarte mare. Numai că a fost doar o minciună. Elena Lasconi conduce de rupe mașina pe care a avut-o și Liviu Țîroiu o Skoda Octavia. O mașină de primar, cumpărată din bugetul local, nouă fiind la plecarea fostului edil, Țîroiu. O folosește și la navetele pe la București și prin țară unde participă în calitate de candidat la alegerile prezidențiale. Trai nu glumă! Unde era lupul moralist!

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

 

Ultimele Știri

Cât costă o noapte de cazare la Cafeneaua Coloniale, cea care oprește timpul în loc

Cât costă o noapte de cazare la Cafeneaua Coloniale, cea care oprește timpul în loc. Acest spațiu este luat...

Alte știri din aceeași categorie