20.1 C
Campulung Muscel
duminică, 22 septembrie, 2024

Câmpulung Muscel a devenit buricul pământului pentru pasionații de munte pe bicicletă

Alte Știri

Câmpulung Muscel a devenit buricul pământului pentru pasionații de munte pe bicicletă. 22 septembrie 2024, este ziua în care Câmpulung Muscel a devenit centrul atenției pentru pasionații de mountain biking. S-a organizat concursul „Lupii Dacilor – Trofeul Muscelului”. Această competiție, organizată de Riders Club, este o adevărată provocare montană care îi invită pe toți amatorii de adrenalină să-și testeze limitele.

CITEȘTE ȘI. Locuitorii din Câmpulung Muscel scoși din case numai cu pălării pe cap

Astfel, toate drumurile au dus la Câmpulung Muscel pentru o cursă de munte autentică dedicată amatorilor.

Câmpulung Muscel a devenit buricul pământului pentru pasionații de munte pe bicicletă

Traseele au tăiat respirația concurenților, atât la propriu cât si la figurat. Traseul a fost definitivat si pregătit pentru competiție.

Au fost participanți de la cea mai fragedă vârstă, până la adulți.

@www.ziaruldinmuscel.ro

#ziaruldinmuscel #ziaruldinmuscelro

♬ sunet original – Ziarul din Muscel

CITEȘTE ȘI. Locuitorii din Câmpulung Muscel trebuie să iasă în stradă dacă mai vor redeschiderea circulației rutiere pe celebrul Bulevard Pardon

O parte a traseului a trecut și prin centrul municipiului. Pentru a fi evitate accidentele de orice fel, pe acest traseu au fost masați polițiști din cadrul Poliției Locale Câmpulung, dar și cadre ale Poliției Naționale. Circulația a fost deviată pe străduțe paralele cu centrul Câmpulungului.

”Am participat la competiție cu toate efectivele. Poliția Locală asigură împreună cu Poliția Națională buna desfășurare a evenimentului. Se acționează permanent pe durata evenimentului la fluidizarea traficului rutier și asigurarea unui climat de siguranță publică.

@guvernatorul

#ziaruldinmuscel #ziaruldinmuscelro #campulung_muscel

♬ Sport Motivation – OdinMann

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Cum a fost marea deschidere la Penny Autogară din Câmpulung Muscel. Câte tigăi s-au dat GRATIS

De 15 ani am venit la toate evenimentele care au avut loc pe raza Câmpulungului, conform planificărilor, din libere și din concediile de odihnă.

Consider că un eveniment de asemenea anvergură care se termină cu bine, nu se înregistrează probleme, este un succes. Dorim ca toate aceste activități, sportive, culturale sau de alt gen, trebuie să se desfășoare în condiții optime și fără evenimente”, transmite purtătorul de cuvânt al Poliției Locale.

CITEȘTE ȘI: Argeșul pe primul loc. Campus Preuniversitar Profesional în Sistem Dual din mediul rural din Romania

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.
Ultimele Știri

Video de coșmar. E nebunieeee în traficul rutier din Câmpulung Muscel

Video de coșmar. E nebunieeee în traficul rutier din Câmpulung Muscel. Aproape 1000 de pasionați ai sportului de munte...

Alte știri din aceeași categorie