21.3 C
Campulung Muscel
duminică, 22 septembrie, 2024

Nu o să vă vină să credeți pentru ce au abandonat mii de persoane, bicicletele la Câmpulung Muscel

Alte Știri

Nu o să vă vină să credeți pentru ce au abandonat mii de persoane bicicletele, la Câmpulung Muscel. Rar mai vezi așa ceva în orașul de la poalele Mateiașului. Este pentru prima dată când orașul lui Lasconi este invadat de cicliști montani amatori într-un număr atât de mare.

CITEȘTE ȘI. Orașul lui Lasconi. Rod cu spor în fața celebrei patiserii Iepurașul. WOW

Cel mai mic nou-venit a avut 5 ani și cel mai mare plus 70. Celebrul Răzvan Jugănaru cel care a pus bazele unei competiții cu bicicleta pe munte timp de 45 de minute a avut anul acesta un succes maxim. Oraşul a fost invadat de sportivi veniți din toate colțurile țării, unii cu bolizi de lux, câini de rasă și biciclete de mii de euro.

CITEȘTE ȘI. Casa din Câmpulung Muscel care atrage turiștii ca un magnet și îi pune apoi pe gânduri

După ce au alergat câteva ore pe traseul Epic impus în concurs, participanții de toate vârstele pentru că au ars mii de calorii dând din picioare câteva ore pe bicicletă au luat cu asalt celebra patiserie Iepurașul.

CITEȘTE ȘI. Povestea ascunsă din spatele celebrului Iepurașul despre care s-a auzit aproape în toată România

Astăzi vânzătorii au împărțit doritorilor contracost sute de kilograme de pateuri cu brânză. Vânzătoarele s-au mișcat ca niște albinuțe, nu au avut timp de răgaz mai deloc. Au copt mii de pateuri cu brânză recunoscute ca fiind cele mai bune din Argeș, după care vin cumpărători din toate colțurile țării.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Câmpulung Muscel a devenit buricul pământului pentru pasionații de munte pe bicicletă

Câmpulung Muscel a devenit buricul pământului pentru pasionații de munte pe bicicletă. 22 septembrie 2024, este ziua în care...

Alte știri din aceeași categorie