20.2 C
Campulung Muscel
vineri, 4 octombrie, 2024

Cum poți să primești 500 de lei de la Banca Transilvania. E pentru clienții care au card

Alte Știri

Cum poți să primești 500 de lei de la Banca Transilvania. E pentru clienții care au card. Vorbim despre o ofertă limitată, dar cu adevărat tentantă, de care multe persoane pot profita în următoarea perioadă. A fost lansată o super campanie, iar premii de-a dreptul fabuloase sunt la mijloc.

CITEȘTE ȘI. Mergi la Kaufland faci cumpărături de 50 lei și pleci acasă cu o altă mașină, un BMW seria 3

Clienții Banca Transilvania care au un cart Mastercard sunt cei care pot intra în această campanie. Ei trebuie de asemenea să aibă și aplicația BT Pay instalată. Ce surprize îi așteaptă? Premiul cel mare este o experiență de vis în Laponia, a cărei valoare se ridică undeva pe la 10.000 de euro. De asemenea, clienții mai pot câștiga și un abonament la festivalul UNTOLD 2025.

CITEȘTE ȘI. Super mașina de la Renault. Iese pe piața auto cu un preț de la 286 Euro pe lună

În acest caz sunt puse la bătaie 100 de astfel de abonamente, deci 100 de clienți norocoși le pot avea. Totodată, alte premii sunt un weekend la o cabana cu un DJ surpriza, ori un iPhone 16 Pro, sau un MacBook, ori 5 iPad-uri.

CITEȘTE ȘI. Fraţii Dedeman au pus ochii pe fabrica imensă din Câmpulung Muscel care e la un pas de faliment

Supriza vine de abia la final pentru că Banca Transilvania mai oferă și câteva vouchere la About You, in valoare de 500 de lei fiecare. Totodată, mai există și 50 de perechi de căști JBL, dar și multe alte surprize.

CITEȘTE ȘI. Ce e vital să știi dacă faci o succesiune după 10 ani. Multă bătaie de cap e un fleac

Practic clienții nu trebuie decât să plătească cu cardul Mastercard, prin telefon. Aplicația BT Pay va vedea tranzacțiile, iar campania se încheie pe 6 octombrie. Tot atunci clienții pot afla dacă au avut sau nu norocul de a se bucura de astfel de premii.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Veste imensă. Locuitorii din Câmpulung Muscel primesc BANI pentru încălzirea locuințelor pe timpul iernii

Veste imensă. Locuitorii din Câmpulung Muscel primesc BANI pentru încălzirea locuințelor pe timpul iernii. Primăria Municipiului Câmpulung, prin Direcția de...

Alte știri din aceeași categorie