18.5 C
Campulung Muscel
vineri, 4 octombrie, 2024

Locuitorii dintr-un cartier al Câmpulungului au rămas fără apă la robinete

Alte Știri

Locuitorii dintr-un cartier al Câmpulungului au rămas fără apă la robinete. Zeci de străzi din orașul de la poalele Mateiașului fără apă potabilă. Serviciile sistate. Nu există zi de la Dumnezeu, ca în orașul lui Lasconi să nu fie vreo avarie la conductele de alimentare cu apă potabilă.

CITEȘTE ȘI. Marea veste! Se deschide cel mai fabulos magazin din Câmpulung Muscel. A început numărătoarea inversă

“Astăzi, 25.09.2024 în intervalul orar 09.00 -15.00, se întrerupe furnizarea apei potabile în cartier Grui, partea de est, pentru remediere avarie str. Grigore Grecescu, bl. P28. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat consumatorilor și facem tot posibilul pentru finalizarea lucrării în cel mai scurt timp. Mulțumim pentru înțelegere!

CITEȘTE ȘI. Mergi la Kaufland faci cumpărături de 50 lei și pleci acasă cu o altă mașină, un BMW seria 3

Să sperăm că lucrurile vor fi remediate rapid și până mâine nu va mai apărea nicio avarie, în teren”, au transmis cei de la Edilul CGA.

CITEȘTE ȘI. Cum poți să primești 500 de lei de la Banca Transilvania. E pentru clienții care au card

Nu e o noutate că rețeaua de canalizare a Câmpulungului este neschimbată de la începutul anilor 1900. Tocmai acum autoritățile locale iau în calcul implementarea unui proiect pentru reabilitarea conductelor.

Este vorba despre o investiție de milioane de euro care nu se poate implementa decât prin atragerea de fonduri europene.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Veste imensă. Locuitorii din Câmpulung Muscel primesc BANI pentru încălzirea locuințelor pe timpul iernii

Veste imensă. Locuitorii din Câmpulung Muscel primesc BANI pentru încălzirea locuințelor pe timpul iernii. Primăria Municipiului Câmpulung, prin Direcția de...

Alte știri din aceeași categorie