20.2 C
Campulung Muscel
vineri, 4 octombrie, 2024

SUV-urile chinezești Geely, rivalele Dusterului pot fi cumpărate din showroom-urile de lângă Câmpulung Muscel

Alte Știri

SUV-urile chinezești Geely, rivalele Dusterului pot fi cumpărate din showroom-urile de lângă Câmpulung Muscel. Celebrul constructor care face parte din gigantul grup Zhejiang Geely Holding de unde se adapă și Volvo, Polestar, Lotus sau Smart, a ajuns oficial și în țara noastră.

CITEȘTE ȘI. Veste imensă. Când are loc inaugurarea parțială pe secțiunea de autostradă Pitești-Curtea de Argeș

Primul model care va fi oferit la noi se numește Coolray și este un crossover compact care are și niște componente de origine Volvo în ADN-ul său. Prețul, care nu trece de 30.000 de euro nici pentru versiunea de top, îl pune la o treaptă peste Dacia Duster, deși dimensiunile sunt aproape identice.

CITEȘTE ȘI. Ciocolata Dubai, devenită virală la nivel global, a cucerit și România. Ce conține și ce preț are la cofetăriile locale

Pentru început, Coolray este disponibil cu un singur motor. Este vorba de un agregat de 1,5 litri pe benzină care dezvoltă 172 cai putere și 290 Nm. Puterea se transmite printr-o cutie double-clutch cu șapte trepte, iar accelerația de la 0 la 100 km/h se realizeaza în 7,5 secunde. În China, există motoare de 1.500 cmc turbo și cu trei cilindri, dar și cu patru pistoane – dar și versiuni cu tehnologie plug-in. Tot în Asia mai este oferit și un propulsor de 1,0 litru cu trei cilindri în linie turbo. Rămâne de văzut ce alte opțiuni vor fi disponibile și la noi.

CITEȘTE ȘI. Penny face angajări pe salarii mult mai mari, acum în România. E valabil pentru toate orașele

Următoarele două modele Geely care vor ajunge în România sunt SUV-urile Geely Starray și Geely EX5, model 100% electric cu o baterie de 60 kWh și o autonomie de 530 de km CLTCSUV-ul electric are 218 CP și accelerează de la 0 la 100 km/h în 6,8 secunde.

Așa cum se anunța încă din primăvară, Geely își face apariția în România, la nici un an după ce o altă marcă din China, MG, a debutat la noi. De la 1 octombrie, vor începe și vânzările. În Brașov, autoturtismele sunt comercializate în showroom-ul Arinovis, de pe Calea București nr. 249.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Veste imensă. Locuitorii din Câmpulung Muscel primesc BANI pentru încălzirea locuințelor pe timpul iernii

Veste imensă. Locuitorii din Câmpulung Muscel primesc BANI pentru încălzirea locuințelor pe timpul iernii. Primăria Municipiului Câmpulung, prin Direcția de...

Alte știri din aceeași categorie