20.2 C
Campulung Muscel
vineri, 4 octombrie, 2024

Alooo, șoferi. Circulație îngreunată pe o stradă foarte tranzitată din Câmpulung Muscel

Alte Știri

Alooo, șoferi. Circulație îngreunată pe o stradă foarte tranzitată din Câmpulung Muscel. Mare atenție în trafic! Este zona unde se întâmplă foarte multe accidente rutiere. Mai ales că este și o intersecție cu bucluc, unde nu se acordă prioritate ca în noul Cod Rutier.

CITEȘTE ȘI. Întrebare, întrebătoare? Ce este această cutie atractivă care a apărut pe celebrul Bulevard Pardon?

De la primele ore ale dimineții, se formează cozi pe podul de la Turn, iar intersecția din Schei, dă șoferilor, mari bătăi de cap. Trebuie să aștepți după un verde la semafor, vreo 4-5 ture, așa s-a ajuns în orașul de la poalele Mateiașului, mai rău ca în București de când circulația rutieră pe Bulevardul Pardon a fost închisă de aproape 5 ani. Jale mare, nu este o zi în care mașinile să nu se bușească pe șosele, pentru că se parchează și aiurea și nu mai este vizibilitate pentru ceilalți participanți la trafic.

CITEȘTE ȘI. Orașul lui Lasconi. Chiloțăraie peste tot, dacă ești puțin atent și ridici privirea din asfalt!

Acum, în zona intersecției din Schei cei de la Edilul CGA lucrează de zor, cu șanțuri mari și adânci.

“Astăzi, 26.09.2024 în intervalul orar 10.00 -13.00, se întrerupe furnizarea apei potabile pe str. Traian (zona cuprinsă între Școala Sfântul Iacob și intersecția Iezer), pentru branșare rețea distribuție apă str. Colonel Stănescu. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat consumatorilor și facem tot posibilul pentru finalizarea lucrării în cel mai scurt timp. Mulțumim pentru înțelegere!”, se arată în comunicarea societății pe care am primit-o la redacție.

CITEȘTE ȘI. Nu se aștepta nimeni la asta! Ce se întâmplă cu interfoanele de la blocurile din Câmpulung Muscel

Până atunci nu vă întindeți nervii la maxim în trafic! Trăim în Câmpulung Muscel și asta ne ocupă tot timpul!

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Veste imensă. Locuitorii din Câmpulung Muscel primesc BANI pentru încălzirea locuințelor pe timpul iernii

Veste imensă. Locuitorii din Câmpulung Muscel primesc BANI pentru încălzirea locuințelor pe timpul iernii. Primăria Municipiului Câmpulung, prin Direcția de...

Alte știri din aceeași categorie