20.2 C
Campulung Muscel
vineri, 4 octombrie, 2024

VIDEO. Cum s-a văzut marea deschidere a celui mai fabulos magazin din Câmpulung Muscel

Alte Știri

VIDEO. Cum s-a văzut marea deschidere a celui mai fabulos magazin din Câmpulung Muscel. Așa cum am anunțat în mai multe rânduri, astăzi la ora 09.00 s-a deschis un nou magazin la Mall-ul din Câmpulung Muscel. Este pentru prima dată când magazinul denumit drogherie ajunge în orașul de la poalele Mateiașului.

CITEȘTE ȘI. Ciocolata Dubai, devenită virală la nivel global, a cucerit și România. Ce conține și ce preț are la cofetăriile locale

Și are un spațiu destul de generos. Câmpulungenii nu mai stau la cozi imense când are loc un astfel de eveniment. Dar la vreo 10-15 minute după ce ușile s-au deschis magazinul s-a umplut instant de oameni.

VIDEO. Cum s-a văzut marea deschidere a celui mai fabulos magazin din Câmpulung Muscel

@www.ziaruldinmuscel.ro

#campulung_muscel

♬ Good Energy – Jeppe Reil

De data aceasta marea deschidere a fost doar pentru angajați. La magazinul de la Mall-ul din Câmpulung Muscel s-au creat 5  locuri noi de muncă. Fetele de aici au fost ajutate astăzi de mai multe venite de la magazinele din țară. Acestea au servit gratis cafea și dulciuri. La cumpărături de peste 60 de lei clienții au primit un gel de duș, de 500 ml, GRATIS, marca celebră a celor D.M.

CITEȘTE ȘI. Penny face angajări pe salarii mult mai mari, acum în România. E valabil pentru toate orașele

Nebunieeee a fost la detergenții de rufe fiind 1 plus 1 GRATIS iar la prețul unuia practic se mai acordă o reducere de 15%. Câmpulungenii au rămas șocați când au văzut ce prețuri mici au produsele de la raft, la care timp de câteva zile se mai aplică reduceri de 15 la sută. Cadourile punga și gelul de duș sunt doar astăzi. Așadar grăbiți-vă la cumpărături, dacă și veți vedea cât de fabulos este acest magazin pentru orașul de la poalele Mateiașului. Magazinul este deschis de luni până sâmbătă de la ora 09.00 – 21.00 și duminica de la ora 09.00 – 18.00.

CITEȘTE ȘI. Cine a venit special în orașul lui Lasconi pentru a face un centru medical care se învârte după soare. Mai ridică un așezământ monahal pe proprie cheltuială

Știm vor scădea vânzările prin alte părți dar astea sunt vremurile pe care le trăim și trebuie să ne adaptăm la ele! Nu avem încotro!

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Veste imensă. Locuitorii din Câmpulung Muscel primesc BANI pentru încălzirea locuințelor pe timpul iernii

Veste imensă. Locuitorii din Câmpulung Muscel primesc BANI pentru încălzirea locuințelor pe timpul iernii. Primăria Municipiului Câmpulung, prin Direcția de...

Alte știri din aceeași categorie