20.2 C
Campulung Muscel
vineri, 4 octombrie, 2024

ARGEȘ. Metoda prin care un bărbat a reușit să fure cât o mașină de la Mall

Alte Știri
ARGEȘ. Metoda prin care un bărbat a reușit să fure cât o mașină de la Mall. Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar. Este vorba despre un furt dintr-un magazin de bijuterii.
Un bărbat de cetățenie străină a furat o brățară din aur dintr-un magazin de specialitate. Acesta a reușit să plece cu brățara, însă nu pentru mult timp, pentru că a fost prins de polițiștii argeșeni.
În ziua de 18 septembrie a.c., în jurul orei 15:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați despre faptul că în incinta unui complex comercial din municipiul Pitești a fost observată o persoană cu semnalmente ce corespund unei persoane care anterior, în ziua de 12 septembrie a.c., ar fi sustras o brățară din aur dintr-un magazin de profil din municipiul Pitești.
În urma probatoriului administrat a rezultat că un bărbat de 39 de ani, cetățean străin cu rezidență în România este făptașul.

ARGEȘ. Metoda prin care un bărbat a reușit să fure cât o mașină de la Mall

Acesta, în ziua de 18 septembrie a.c., ar fi sustras o brățară din metal prețios. Valoarea brățării este de aproximativ 14.000 de lei. Bărbatul a furat brățara dintr-un magazin de bijuterii din incinta unui centru comercial.
Bărbatul a fost depistat de către polițiști imediat după comiterea faptei, prejudiciul fiind recuperat.
Reamintim faptul că bărbatul a fost reținut la data de 18 septembrie a.c. pentru 24 de ore. Ulterior față de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.
Dosarul urmează să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Veste imensă. Locuitorii din Câmpulung Muscel primesc BANI pentru încălzirea locuințelor pe timpul iernii

Veste imensă. Locuitorii din Câmpulung Muscel primesc BANI pentru încălzirea locuințelor pe timpul iernii. Primăria Municipiului Câmpulung, prin Direcția de...

Alte știri din aceeași categorie