18.5 C
Campulung Muscel
vineri, 4 octombrie, 2024

Ce documente primesc pensionarii la pachet cu pensia. Când primesc seniorii banii în luna octombrie

Alte Știri

Ce documente primesc pensionarii la pachet cu pensia. Când primesc seniorii banii în luna octombrie. Fie prin card bancar sau cu Poșta. Este a doua lună în care cea mai mare parte a pensionarilor din România își primesc pensiile majorate. Banii trebuie să intre în prima parte a lunii, la date diferite pentru cei care le primesc prin poștă față de cei care le primesc direct pe card.

CITEȘTE ȘI. Tichete casnice 2024. Super informațiile pentru beneficiari și prestatorii casnici

Pensia va fi virată pe card între 9 și 11 octombrie, în funcție de banca la care fiecare pensionar își are cardul.

Când vine pensia pe octombrie prin poștă: Cei care își primesc pensiile prin Poșta Română, trebuie să se aștepte să le primească între 1 și 15 octombrie, cel târziu. Potrivit cutumei, banii către Poșta Română sunt virați în ultimele zile ale lunii anterioare. Concret, pentru octombrie, banii sunt virați în septembrie.

CITEȘTE ȘI. START. 3, 2, 1 pentru înscrieri la panourile fotovoltaice. Bani cu sacul

Și o parte dintre pensionarii care au contestat deciziile de majorare vor primi noile decizii revizuite, în această perioadă.

Casele de pensii au început deja să distribuie aceste documente, după ce zeci de mii de români au reclamat că au fost nedreptățiți la marea recalculare a pensiilor.

Aproximativ 20% dintre ei au avut câștig de cauză în relația cu Casa de Pensii și vor primi și ei pensii mărite (inclusiv pe septembrie).

CITEȘTE ȘI. Trucul viral de a pune un dop de vin în frigider. Cum funcționează tehnica și la ce ajută foarte mult

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Veste imensă. Locuitorii din Câmpulung Muscel primesc BANI pentru încălzirea locuințelor pe timpul iernii

Veste imensă. Locuitorii din Câmpulung Muscel primesc BANI pentru încălzirea locuințelor pe timpul iernii. Primăria Municipiului Câmpulung, prin Direcția de...

Alte știri din aceeași categorie