20.2 C
Campulung Muscel
vineri, 4 octombrie, 2024

Dealerul auto NMR Auto Progresiv sărbătorește 5 ani de activitate, toți petrecuți alături de tbi bank

Alte Știri

NMR Auto Progresiv, unul dintre cei mai dinamici dealeri auto din judetul Arges, sărbătorește 5 ani de activitate, toți petrecuți alături de tbi bank. Adică una dintre cele mai importante bănci de tip challenger din Europa de Sud-Est. Compania, cu sediul în Mioveni, estimează un avans de 50% al afacerilor în acest an, față de 2023, până la aproape 7 milioane de lei. Asta în timp ce numărul de autoturisme livrate clienților în acest an este așteptat să depășească pragul de 300 unități.

„Achiziția unei mașini este mereu un moment important în viața unui om, mai ales prin prisma costurilor. Am fost alături de NMR Auto Progresiv încă de la înființare. În urmă cu 5 ani, de atunci le suntem parteneri de încredere și, împreună, ii ajutăm pe români să-și cumpere mașina potrivită”, a spus Andrei Tănase, Regional Sales Manager, tbi.

Dealerul auto NMR Auto Progresiv sărbătorește 5 ani de activitate, toți petrecuți alături de tbi bank

Parteneriatul dintre cele două companii permite clienților să achiziționeze automobile rulate prin soluția alternativa de plata in rate fixe, cu avans 0%. NMR Auto Progresiv a inaugurat, recent, un nou showroom pe DN 73, din județul Argeș.

„Am construit, în cei 5 ani de activitate, o echipă puternică, formată din oameni cu adevărat profesioniști. Dar și dornici să-i ajute mereu pe clienți să facă cea mai bună alegere. tbi bank a fost alături de noi încă de la început. Iar împreună am reușit să evoluăm rapid și să ajutăm multe mii de oameni să-și găsească mașina potrivită”, a spus Mihai Neacșu, Director General, NMR Auto Progresiv.

Despre tbi bank

tbi bank este o bancă challenger din Europa de Sud-Est și lider regional în domeniul soluțiilor de plată alternative. Banca îmbinând serviciile de finanțare și cele de shopping pentru a răspunde nevoilor actuale și tendințelor viitoare de consum ale clienților.

Activă în Bulgaria, România, Grecia, Germania și Lituania, tbi bank susține comercianții să-și crească vânzările și consumatorii să acceseze servicii financiare inovatoare, într-o experiență digitală simplă și rapidă. Prin diverse canale digitale și parteneriate de încredere cu peste 26.000 de comercianți.

tbi bank are o bază de peste 2 milioane de clienți și a acordat aproape 750.000 de credite în 2023. În România, peste 200.000 de utilizatori folosesc în mod constant aplicația de cumpărături creată de tbi bank pentru a oferi un acces rapid și avantajos la cele mai bune oferte. Adică în 4 rate fără dobândă sau până la 60 de rate fixe. Modelul de afaceri și abordarea axată pe client au dus la transformarea tbi bank în cea mai profitabilă și eficientă bancă din regiune.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Veste imensă. Locuitorii din Câmpulung Muscel primesc BANI pentru încălzirea locuințelor pe timpul iernii

Veste imensă. Locuitorii din Câmpulung Muscel primesc BANI pentru încălzirea locuințelor pe timpul iernii. Primăria Municipiului Câmpulung, prin Direcția de...

Alte știri din aceeași categorie