20.2 C
Campulung Muscel
vineri, 4 octombrie, 2024

VIDEO. Recolta bogată din acest an a ajuns la Golești. Curge mustul în pahare

Alte Știri

Recolta bogată din acest an a ajuns la Golești. Curge mustul în pahare. După un an în care vremea a fost generoasă cu noi, rezultatele se văd pe tarabe. Strugurii s-au făcut din belșug, așa că mustul curge în pahare, iar vinul va fi mult și bun.

CITEȘTE ȘI. Hai la Câmpulung Muscel. Unde găsiți celebra ciocolată din Dubai. E delir total

În plus, cine vrea să își umple cămara pentru iarnă are de unde alege: gogonele, castraveți sau gogoșari, fructe, legume stau grămadă pe tarabele de la Târgul Rod cu Spor organizat de Consiliul Județean Argeș la Muzeul Golești.

@www.ziaruldinmuscel.ro

#ziaruldinmuscel #ziaruldinmuscelro #muzeulgolestiarges

♬ bunyi asal – ¢h0uπ√T.D – ¢h0uπ√T.D

Recolta bogată este sărbătorită și astăzi la cel mai mare târg organizat în Argeș. Locul Epic a strâns 85 de producători din România. Într-unul dintre cele mai frumoase locuri de poveste se organizează cel mai mare târg de meșteșuguri și produse tradiționale.

CITEȘTE ȘI. URGIE. Ciclonul Ashley va lovi și în Argeș. Inundații devastatoare, viituri pe râuri

Peste 85 de producători și meșteri artizani din Argeș și din țară, din județe precum Vâlcea, Dolj, Teleorman, Ialomița, Călărași, Dâmbovița și Sibiu, vor fi prezenți cu cele mai bune produse, preparate tradiționale și obiecte de artă populară autentică.

Pentru ca anul acesta producția de struguri este cu 25% mai bogată decât anul trecut, mustul fierbe în butoaie. Secretul unui must bun este ca strugurii să fie bine copți și foarte dulci.

CITEȘTE ȘI. Cât este o noapte de cazare la cel mai șmecher hotel din Câmpulung Muscel. E primul construit de la zero de la Revoluție, încoace!

Și parcă toamna nicio băutură nu poate face concurență mustului, mai ales dacă este proaspăt stors și curge direct în pahar. Cei care au venit la Muzeul Golești la Târg spun că strugurii sunt de la Dealul Mare Prahova iar mustul făcut pe loc care se vinde la 15 lei litru este din struguri soi Merlot și Fetească Neagră.

CITEȘTE ȘI. Hagi are rival puternic la Academie în Argeș. Ce face Șucu în locurile de poveste ale copilăriei sale

“Una e când omul vede ceea ce faci și alta e când îi pui în butoi. Așa se vede totul clar, cum se face, în fața clientului”, spune un vânzător.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Veste imensă. Locuitorii din Câmpulung Muscel primesc BANI pentru încălzirea locuințelor pe timpul iernii

Veste imensă. Locuitorii din Câmpulung Muscel primesc BANI pentru încălzirea locuințelor pe timpul iernii. Primăria Municipiului Câmpulung, prin Direcția de...

Alte știri din aceeași categorie