20.2 C
Campulung Muscel
vineri, 4 octombrie, 2024

Vestea zilei. Cum se va circula cu mașinile pe Bulevardul Pardon. Când e ziua cea mare!

Alte Știri

Vestea zilei. Cum se va circula cu mașinile pe Bulevardul Pardon. Când e ziua cea mare! Chiar dacă constructorul a terminat din 23 august lucrările de reabilitare, recepția amenajării Bulevardului Pardon nu s-a efectuat până acum. Aceasta este programată pe 4 octombrie 2024.

CITEȘTE ȘI. ADIO, puncte de colectare în România. Se dau mai mulți bani, dar nu se mai stă la cozi. Se schimbă procedura

Totul a durat mai mult de 4 ani. Trafic rutier blocat în zonă, străzi paralele supraaglomerate, lipsa locurilor de parcare, ăsta a fost centrul orașului de la poalele Mateiașului în ultima perioadă. Au fost și două perioade de blocaj ale celor de la ISC Argeș generate de reclamațiile unor persoane. Acum data recepției a rămas bătută în cuie pe 4 octombrie 2024. Vor veni multe persoane pe Bulevardul Pardon de la instituțiile statului pentru a da sentința finală.

CITEȘTE ȘI. Schimbare majoră în trafic. Ce cod unic primesc șoferii de la POLIȚIE

Acum toți locuitorii orașului vor să afle dacă se redă circulația rutieră pe Bulevardul Pardon. Ioana Marcu, city managerul de la primăria Câmpulung a declarat pentru Evenimentul Muscelean că nu se știe cu exactitate acest lucru. Autoritățile locale doresc să oprească circulația rutieră pe timpul nopții. Dar nu au lansat nici o dată oficială pentru redarea circulației rutiere pe timpul zilei.

CITEȘTE ȘI. Locuitorii din Câmpulung Muscel trebuie să iasă în stradă dacă mai vor redeschiderea circulației rutiere pe celebrul Bulevard Pardon

Asta pentru că se produc acte de vandalism, se circulă haotic, șoferii se urcă cu mașinile pe trotuar. Deci primăria Câmpulung are o problemă greu de rezolvat. Să stabilească un program de funcționare a mașinilor în trafic pe partea carosabilă a Bulevardului Pardon care să fie pe aceeași linie a orașului. Dacă nici un locuitor nu ia atitudine în acest sens, totul merge, cum merge. Degeaba se comentează doar în social media! E dezastru peste tot în oraș! Luați cu pâine până atunci!

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Veste imensă. Locuitorii din Câmpulung Muscel primesc BANI pentru încălzirea locuințelor pe timpul iernii

Veste imensă. Locuitorii din Câmpulung Muscel primesc BANI pentru încălzirea locuințelor pe timpul iernii. Primăria Municipiului Câmpulung, prin Direcția de...

Alte știri din aceeași categorie