20.2 C
Campulung Muscel
vineri, 4 octombrie, 2024

Câmpulung Muscel sub blestemul Codului Portocaliu. Pe unde a lovit natura cu putere!

Alte Știri

Câmpulung Muscel sub blestemul Codului Portocaliu. Pe unde a lovit natura cu putere! Începând cu ora 12.00 au început ploi abundente în orașul de la poalele Mateiașului. În urmă cu puțin timp acestea s-au oprit. Aproape 6 ore a plouat încontinuu. Nu s-au înregistrat creșteri substanțiale ale debitelor apelor pe cursurile râului Târgului care traversează municipiul.

CITEȘTE ȘI. Schimbare majoră în trafic. Ce cod unic primesc șoferii de la POLIȚIE

Prin cartiere au apărut pâraie. Asta cel mai probabil din cauza canalizărilor înfundate și a șanțurilor de pe marginea drumurilor necurățate corespunzător. Polițiștii Locali au fost în alertă toată ziua și vor rămâne așa până la ridicare  Codului Portocaliu. Toate forțele de intervenție sunt angrenate.

CITEȘTE ȘI. ATENȚIE. Bonuri umflate rău la Lidl, Kaufland, Auchan sau Mega Image

@www.ziaruldinmuscel.ro

#ziaruldinmuscelro #ziaruldinmuscel

♬ Raining Outside – Sound Library XL

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Muscele pline de vaci mai ceva ca ciupercile după ploaie

Chiar dacă locuitorii orașului au fost rugați de cei de la ISU Argeș să curețe șanțurile, rigolele, canalele de scurgere a apelor pluviale sau menajere nu s-a întâmplat așa după cum se poate vedea în fotografiile surprinse prin mai multe zone ale orașului. Cele mai multe probleme legate de inundații s-au înregistrat pe străzile Cuza Vodă, Eroilor, Calea Pietroasă, la blocul 17 din cartierul Vișoi, pe Valea Româneștilor și în zona Colegiului Pedagogic.

CITEȘTE ȘI. Argeșul pe primul loc. Două spitale construite de la zero, de la Revoluție încoace. Ce oraș e norocos

@www.ziaruldinmuscel.ro

#ziaruldinmuscel #ziaruldinmuscelro

♬ sunet original – Ziarul din Muscel

CITEȘTE ȘI. Vestea zilei. Cum se va circula cu mașinile pe Bulevardul Pardon. Când e ziua cea mare!

Pe străzile din Câmpulung Muscel a fost la fel ca în Pandemie. D-abia mai circula câte o mașină de colo, colo. Pustiu. Canalizările stradale au rezistat eroic până la această oră. Să sperăm că și la noapte totul va fi bine și scăpăm de blestemul Codului Portocaliu.

CITEȘTE ȘI. ADIO, puncte de colectare în România. Se dau mai mulți bani, dar nu se mai stă la cozi. Se schimbă procedura

“Suntem în teren pentru recunoașteri în zonele de risc. Avertizarea hidrologică cuprinde toate râurile din Argeș, de aceea toată lumea este în alertă și pregătită de intervenție. Sunt monitorizate toate persoane singure, vulnerabile.

CITEȘTE ȘI. Elevii primesc BANI pe carduri de la Stat. Ce documente trebuie să depună URGENT

Îi rog pe argeșeni să evite deplasările, sa se informeze din surse oficiale și sa țină cont de toate avertizările meteo.
Serviciile de permanență sunt activate la primăriile din județ!”, a declarat prefectul Dragoș Predescu care a ajuns astăzi și în nordul județului Argeș.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Veste imensă. Locuitorii din Câmpulung Muscel primesc BANI pentru încălzirea locuințelor pe timpul iernii

Veste imensă. Locuitorii din Câmpulung Muscel primesc BANI pentru încălzirea locuințelor pe timpul iernii. Primăria Municipiului Câmpulung, prin Direcția de...

Alte știri din aceeași categorie