20.2 C
Campulung Muscel
vineri, 4 octombrie, 2024

VIDEO. Micuțul orășel al rulotiștilor din Voina, sub blestemul naturii. Ordin de evacuare

Alte Știri

Micuțul orășel al rulotiștilor din Voina, sub blestemul naturii. Ordin de evacuare. De la un an la altul a devenit Bronxul de la poalele celor mai frumoși munți din Argeș. Oameni din toate colțurile țării au venit să locuiască aici, într-un camping care se numește Voina. De la Pandemia a luat așa amploare. Au flori în ghivece, băncuțe, nebunieeee, nu glumă. Pe timpul verii acestor rulotiști li se organizează și festivaluri în aer liber.

CITEȘTE ȘI. S-a declanșat jihadul pentru românii care au case sau terenuri în proprietate personală. Ce s-a pus la cale pe repede înainte

Este super amenajat cu lumini pe timp de noapte, cu spații pentru distracție și multe altele. Acum când ajungi la cabana Voina cât vezi cu ochii sunt rulote. Atât de multe în camping încât e una lânga alta.

CITEȘTE ȘI. ADIO, puncte de colectare în România. Se dau mai mulți bani, dar nu se mai stă la cozi. Se schimbă procedura

@www.ziaruldinmuscel.ro

#ziaruldinmuscelro #ziaruldinmuscel

♬ Epic Motivation – Starla Music

CITEȘTE ȘI. ATENȚIE. Bonuri umflate rău la Lidl, Kaufland, Auchan sau Mega Image

Astăzi prefectul Argeșului, Dragoș Predescu a venit special în nordul județului Argeș și le-a dat ordin de evacuare. A găsit vreo 7-8 persoane care locuiesc aici permanent. Până când iese codul portocaliu aceștia trebuie să se cazeze prin alte părți. Se pare că ar fi ales spațiile de cazare din zonă.

Dacă vine URGIA în această zonă, pagubele vor fi imense. Pe lângă rulote oamenii au și mașini scumpe de teren care au rămas acoperite de ploaie cu materiale speciale.

CITEȘTE ȘI. Schimbare majoră în trafic. Ce cod unic primesc șoferii de la POLIȚIE

Dragoș Predescu, Prefectul județului Argeș: “Au fost verificate toate zonele de campare! Jandarmii și pompierii au mers la campingurile din județ și, din informațiile noastre, la ora la care vorbim nu mai sunt persoane campate. Vrem să știm că oamenii sunt în siguranță, este tot ceea ce contează!

Suntem în teren pentru recunoașteri în zonele de risc. Avertizarea hidrologică cuprinde toate râurile din Argeș, de aceea toată lumea este în alertă și pregătită de intervenție. Sunt monitorizate toate persoane singure, vulnerabile.

CITEȘTE ȘI. Cine primește pensie socială? Care e vârsta minimă? Ce documente sunt necesare

Îi rog pe argeșeni să evite deplasările, sa se informeze din surse oficiale și sa țină cont de toate avertizările meteo.
Serviciile de permanență sunt activate la primăriile din județ!”, a mai spus prefectul.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Veste imensă. Locuitorii din Câmpulung Muscel primesc BANI pentru încălzirea locuințelor pe timpul iernii

Veste imensă. Locuitorii din Câmpulung Muscel primesc BANI pentru încălzirea locuințelor pe timpul iernii. Primăria Municipiului Câmpulung, prin Direcția de...

Alte știri din aceeași categorie