20.2 C
Campulung Muscel
vineri, 4 octombrie, 2024

VIDEO. Ningeeeeeeee, ninge ca iarna. Se acționează cu autoutilaje cu lamă și material antiderapant

Alte Știri

Ningeeeeeeee, ninge ca iarna. Se acționează cu autoutilaje cu lamă și material antiderapant. Drumarii intervin pentru prima dată în această toamnă pentru deszăpezirea DN7C – Transfăgărăşan, unde se înregistrează averse de lapoviţă, potrivit meteorologilor.

CITEȘTE ȘI. Câmpulung Muscel sub blestemul Codului Portocaliu. Pe unde a lovit natura cu putere!

„Intervenim pentru prima dată în acest sezon cu utilajele de deszăpezire pe DN7C Transfăgărăşan. Vă rugăm să circulaţi cu prudenţă în zonele montane şi ţineţi cont de condiţiile meteo la planificarea deplasărilor!”, au transmis cei de la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov, pe pagina de socializare.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Micuțul orășel al rulotiștilor din Voina, sub blestemul naturii. Ordin de evacuare

La staţia meteo de la Bâlea Lac, situată la peste 2.400 de metri altitudine în munţii Făgăraş, se înregistrează averse de lapoviţă, potrivit site-ului oficial al Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Imaginile URGIEI din Argeș. Străzi și blocuri inundate

CITEȘTE ȘI. ADIO, puncte de colectare în România. Se dau mai mulți bani, dar nu se mai stă la cozi. Se schimbă procedura

Accesul la Bâlea Lac se poate face în această perioadă pe Transfăgărăşan sau cu telecabina, dacă sunt favorabile condiţiile meteo.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Veste imensă. Locuitorii din Câmpulung Muscel primesc BANI pentru încălzirea locuințelor pe timpul iernii

Veste imensă. Locuitorii din Câmpulung Muscel primesc BANI pentru încălzirea locuințelor pe timpul iernii. Primăria Municipiului Câmpulung, prin Direcția de...

Alte știri din aceeași categorie