20.2 C
Campulung Muscel
vineri, 4 octombrie, 2024

Ultimă oră. Circulația rutieră blocată pe DN 73 în localitatea Dragoslavele

Alte Știri

Ultimă oră. Circulația rutieră blocată pe DN 73 în localitatea Dragoslavele. Un accident rutier a blocat traficul pe DN 73 pe ambele sensuri de mers. Acesta s-a produs pe raza comunei Dragoslavele, pe DN 73. Un tir încărcat cu piatră s-a răsturnat. Se pare că, șoferul nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum și de trafic.

CITEȘTE ȘI. Campioana olimpică, Maricica Puică, declarații uluitoare. Cum trăiește la Câmpulung Muscel

Autotrenul s-a răsturnat în afara părții carosabile. Iar șoferul a fost accidentat. Acesta prezintă traumatism la nivelul capului.

Un tir încărcat cu piatră s-a răsturnat pe carosabil.

La locul accidentului s-au deplasat pompierii Detașamentului de la Câmpulung cu un echipaj al Punctului de Lucru Rucăr, un echipaj SMURD și un echipaj SAJ.

CITEȘTE ȘI. CÂMPULUNG MUSCEL. O comedie tristă despre puterea cuvintelor

Ultimă oră. Circulația rutieră blocată pe DN 73 în localitatea Dragoslavele

CITEȘTE ȘI. ARGEȘ. Avansări uluitoare după criterii “sexuale” în Armata din România

Tirul răsturnat, a fost încărcat cu piatra, șoferul a fost extras de participanții la trafic. Au fost scurgeri de combustibil pe carosabil iar circulația a fost blocată pe ambele sensuri de mers. La fața locului sunt trei echipaje de poliție. Șoferul prezintă traumatism la nivelul capului și este asistat de cadrele medicale de pe echipajul SAJ.

CITEȘTE ȘI. ULUITOR. Drogat bine un șofer începător a fost prins gonind nebunește pe Autostrada Pitești București. A dat RADARUL peste cap

Ansamblul de transport era încărcat cu piatra. Se asigură măsurile de prevenire ale incendiilor întrucât sunt scurgeri de lichide combustibile pe carosabil. Echipajul SAJ acordă îngrijiri medicale șoferului care este conștient. Polițiștii au demarat cercetările în vederea stabilirii modului în care s-a produs accidentul.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Veste imensă. Locuitorii din Câmpulung Muscel primesc BANI pentru încălzirea locuințelor pe timpul iernii

Veste imensă. Locuitorii din Câmpulung Muscel primesc BANI pentru încălzirea locuințelor pe timpul iernii. Primăria Municipiului Câmpulung, prin Direcția de...

Alte știri din aceeași categorie