23.5 C
Campulung Muscel
vineri, 4 octombrie, 2024

DEZVĂLUIRI de la Renault. Sunt legate de super mașina care va fi expusă în premieră la Salonul Auto de la Paris

Alte Știri

DEZVĂLUIRI de la Renault. Sunt legate de super mașina care va fi expusă în premieră la Salonul Auto de la Paris. Se va întâmpla acest lucru în data de 14 octombrie.

Grila iluminată și plafonul retractabil din material textil sunt două dintre noile elemente distinctive care exprimă personalitatea, modernitatea și originalitatea acestui model.

CITEȘTE ȘI. De AZI, șoferii nu mai pot ieși pe străzile din România cu aceste cauciucuri la mașinile pe care le conduc

Renault 4 E-Tech electric este compact (4,14 metri lungime), la fel de practic precum omologul său, dar și suficient de spațios și versatil pentru a se potrivi nevoilor tuturor.

CITEȘTE ȘI. Izvorul de leac, de pe cel mai spectaculos drum din Argeș, strânge cozi, non-stop

Versatilitatea e în ADN-ul lui

Renault 4 din 1961 a revoluționat piața auto și a devenit emblematic. A fost primul model Renault dedicat familiei cu tracțiune față și nu avea tunel de transmisie, ceea ce făcea ca podeaua să fie plată.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Unde găsești cel mai neobișnuit muzeu din România, în orașul lui Lasconi

Elementul de la finalul plafonului ce face trimitere la originalul Renault 4 este de neratat. Adaugă o notă aerodinamică siluetei mașinii.

A devenit prin excelență mașina spațioasă și plină de resurse pentru a fi condusă atât prin oraș și prin întreaga țară, în timpul săptămânii, cât și în weekend, la serviciu și în vacanțe. A fost o mașină pentru timpul și locul ei și s-a încadrat perfect într-o societate în schimbare. A înregistrat succes peste noapte: a devenit un model ales în peste 100 de țări, Renault  continuând să producă peste 8 milioane de unități Renault 4.

CITEȘTE ȘI. Hai la Câmpulung Muscel. Unde găsiți celebra ciocolată din Dubai. E delir total

Renault a publicat în premieră câteva imagini cu designul exterior, ce surprind atractivitatea și combinația între clasă și confort, înainte de dezvăluirea oficială programată pe 14 octombrie la Salonul Auto de la Paris.

Grila frontală Grila alungită are o margine precisă, luminoasă, care înconjoară farurile rotunde LED poziționate la fiecare extremitate. Renault 4 E-Tech electric este primul vehicul Renault care are logo-ul iluminat din spate în centrul grilei frontale – fapt care amintește de predecesorul său din anii 1960, dar acum are o alură tehnologică, modernă și originală.

Renault 4 E-Tech electric este la fel de versatil ca predecesorul său. Și, la fel ca el, potrivit pentru vremea sa: complet electric și cu design carismatic și modern. Are o lungime de 4,14 metri și este partenerul perfect pentru Renault 5 (3,92 metri lungime), completând segmentul B electric.

CITEȘTE ȘI. E unic. Unde se mănâncă cele mai bune mațe – chișcăre, de te lingi pe degete în Câmpulung Muscel

Cifra 4 Un 4 emblematic și lucios dispus pe hayon redă numele modelului.

Folosește aceeași platformă AmpR Small, are o bază proiectată pentru a oferi cel mai bun spațiu interior din clasă, dar și agilitate și confort fără compromisuri. Renault 4 E-Tech electric va fi fabricat în Maubeuge, Franța, și va ajunge în showroom-uri în 2025.

CITEȘTE ȘI. Valoarea acestor TICHETE se majorează mult chiar de AZI

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

                                   

Ultimele Știri

O fabrică mare din Argeș caută oameni să angajeze din Câmpulung Muscel și zonele arondate

O fabrică mare din Argeș caută oameni să angajeze din Câmpulung Muscel și din zonele arondate. ADLER PELZER AUTOMOTIVE ROMANIA...

Alte știri din aceeași categorie