23.5 C
Campulung Muscel
vineri, 4 octombrie, 2024

Se construiește un patinoar cu 50 de milioane EURO. Ajungi la el pe celebrul DN 73, Câmpulung – Brașov

Alte Știri

Se construiește un patinoar cu 50 de milioane EURO. Ajungi la el pe celebrul DN 73, Câmpulung – Brașov. Viitorul patinoar va putea găzdui turnee internaționale, va fi dotat cu un centru medical. Banii vin de la Ministerul Dezvoltării.

CITEȘTE ȘI. Campioana olimpică, Maricica Puică, declarații uluitoare. Cum trăiește la Câmpulung Muscel

Patinoarul artificial se va construi în Sfântu Gheorghe și va fi ridicat în vecinătatea Arenei Sepsi şi a stadionului de fotbal Sepsi OSK. Valoarea contractului se ridică la circa 245 milioane lei (49 de milioane de euro), iar termenul pentru proiectare şi execuţie este de 40 de luni, potrivit We Radio.

CITEȘTE ȘI. Undă verde la lucrări. Cum va arăta noul stadion din Pitești care se învârte după soare

Într-o postare pe Facebook, primarul Antal Árpád a transmis, printre altele, că viitorul patinoar va putea găzdui turnee internaționale, va fi dotat cu un centru medical, și le va oferi locuitorilor din Sfântu Gheorghe posibilitatea de a practica sporturi.

CITEȘTE ȘI. E unic. Unde se mănâncă cele mai bune mațe – chișcăre, de te lingi pe degete în Câmpulung Muscel

Viitorul patinoar artificial va avea două etaje, o suprafaţă utilă de 12.000 de metri pătraţi, o capacitate de 2.180 de locuri în tribune, va dispune de un centru de recuperare medicală pentru sportivi şi va putea găzdui atât competiții naționale și internaționale, cât și antrenamentele echipelor de hochei seniori și juniori. Noul complex va dispune de vestiare, spații pentru media, spații de alimentație publică și o parcare. Valoarea contractului de finanțare este de 245.396.751 de lei.

CITEȘTE ȘI. Hai la Câmpulung Muscel. Unde găsiți celebra ciocolată din Dubai. E delir total

Tot cu sprijinul Ministerului Dezvoltării, prin Compania Națională de Investiții, în urmă cu câţiva ani a fost construită Arena Sepsi de la ieşirea din Sfântu Gheorghe spre Miercurea Ciuc, inaugurată în anul 2017, care găzduieşte periodic atât competiţii sportive, cât şi diverse evenimente culturale şi artistice.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Alina Gorghiu, ministrul Justiției lansează un ghid important în Argeș

Alina Gorghiu, ministrul Justiției lansează un ghid important în Argeș. La el a lucrat multe femei din instituția importantă...

Alte știri din aceeași categorie