20.2 C
Campulung Muscel
vineri, 4 octombrie, 2024

Doliu la piața centrală din Câmpulung Muscel. Vânzătorii de la tarabe sunt șocați și triști

Alte Știri

Doliu la piața centrală din Câmpulung Muscel. Vânzătorii de la tarabe sunt șocați și triști. A murit prima florăreasă din Câmpulung Muscel. Era foarte pasionată de flori. O știa toată lumea. Toți o găseau la piața centrală vânzând flori. Fie că era la primele ore ale dimineții, fie seara târziu. Și fetele au urmat-o în această afacere care a devenit foarte bănoasă după Revoluție.

CITEȘTE ȘI. S-a stins din viață un reputat profesor. S-a jertfit pe altarul învățământului argeșean

“Am auzit ca a murit tanti Nuța. Era o femeie bătăioasă. Avea cel mai vechi magazin cu flori. Avea clienții ei. O știe tot orașul. Veneau oameni sa ia flori de la ea și de la Stâlpeni.
Are și două fete care au afacere tot cu flori. Și ele sunt la fel de talentate ca tanti Nuța. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, spune o femeie din piață.

Standul unde tanti Nuța vindea flori de o viață, acum este închis. Doar doliul amintește ce s-a întâmplat. Oamenii trec, ridică privirea, spun ”Dumnezeu să o ierte” și trec mai departe. O tristețe de nedescris transmite totul în jur.

CITEȘTE ȘI. DEZVĂLUIRI de la Renault. Sunt legate de super mașina care va fi expusă în premieră la Salonul Auto de la Paris

”S-a dus și tanti. Eram aici lângă dânsa. Ne pare rău tuturor. Era așa, ca o mamă pentru noi. Știa toate chichițele, cunoștea pe toată lumea, era respectată. Asta e viața, azi ești, mâine ba. Cine se gândea că un munte de femeie piere așa brusc? Ne-a șocat acest aspect. Dumnezeu să o ierte!” spune o femeie din piață.

CITEȘTE ȘI. Hai la Câmpulung Muscel. Unde găsiți celebra ciocolată din Dubai. E delir total

”Veneam să iau flori numai de la dânsa. Făcea niște aranjamente foarte frumoase. M-a șocat când am auzit că s-a dus. O să ne lipsească tanti Nuța. Asta este viața din nefericire. Astăzi ești, mâine nu mai ești. Din păcate tragediile nu ne schimbă. În loc să fim mai buni, suntem tot mai răi, mai bârfitori, asta până când plecăm pe ultimul drum. De abia atunci când pleacă unul dintre noi, ne dăm seama că nu suntem nimic, indiferent de cât de mulți sau de puțini bani avem, tot acolo ajungem”, spune o altă femeie din piață.

CITEȘTE ȘI. E unic. Unde se mănâncă cele mai bune mațe – chișcăre, de te lingi pe degete în Câmpulung Muscel

”Cu profundă durere în suflet, vă anunțăm trecerea în neființă a dragei noastre bunică, mamă, soție Vlăsceanu Elena (Tanti Nuța). Fie ca sufletul ei să se odihnească în pace!
Priveghiul va avea loc începând de mâine, marți 01.10.2024 la capela de la Biserica “Sfânta Mina-Nicuț” din Câmpulung Muscel.

CITEȘTE ȘI. DEZVĂLUIRI. Cât de mult a colaborat Elena Lasconi cu Serviciul Român de Informații

Înmormântarea va avea loc astăzi, la ora 10:40 urcăm spre Cimitirul din Chili, comuna Mioarele, acolo unde va avea loc slujba începând cu ora 11:30.”, au scris fetele pe pagina de socializare.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Veste imensă. Locuitorii din Câmpulung Muscel primesc BANI pentru încălzirea locuințelor pe timpul iernii

Veste imensă. Locuitorii din Câmpulung Muscel primesc BANI pentru încălzirea locuințelor pe timpul iernii. Primăria Municipiului Câmpulung, prin Direcția de...

Alte știri din aceeași categorie