23 C
Campulung Muscel
vineri, 4 octombrie, 2024

VIDEO pentru curioși. Cum e prin interiorul hotelului construit de la zero, primul după Revoluție, din Câmpulung Muscel

Alte Știri

VIDEO pentru curioși. Cum e prin interiorul hotelului construit de la zero, primul după Revoluție, din Câmpulung Muscel. Cât este o noapte de cazare aici? E WOW. Orașul de la poalele Mateiașului stă foarte prost la capitolul spații de cazare.

CITEȘTE ȘI. DEZVĂLUIRI de la Renault. Sunt legate de super mașina care va fi expusă în premieră la Salonul Auto de la Paris

Vrea să mai devină și stațiune de interes turistic. Potrivit primăriei Câmpulung în oraș se găsesc 26 de unități de cazare, dar cea mai nouă și elegantă deschisă de puțin timp este Hotel Imperial.

CITEȘTE ȘI. De AZI, șoferii nu mai pot ieși pe străzile din România cu aceste cauciucuri la mașinile pe care le conduc

La Ministerul Turismului, structurile de primire turistice cu funcțiuni de cazare din municipiu însumează 694 de locuri de cazare, dintre care 2 la 4 stele, 20 la 3 stele care însumează 413 locuri de cazare, 3 la 2 stele care însumează 232 locuri de cazare și la o stea doar 6 locuri de cazare.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Unde găsești cel mai neobișnuit muzeu din România, în orașul lui Lasconi

CITEȘTE ȘI. Hai la Câmpulung Muscel. Unde găsiți celebra ciocolată din Dubai. E delir total

Este un loc de poveste, deschis în inima orașului de la poalele Mateiașului. Iese în evidență prin eleganță, rafinament, confort, toate într-un singur loc. Se numește hotel Imperial iar fiecare detaliu a fost creat pentru a-ți oferi o experiență memorabilă, scrie pe pagina lui de Facebook. O noapte de cazare costă 300 de lei fiind cel mai mare din oraș, comparativ cu prețurile la celelalte clădiri în regim hotelier. Sunt 25 de camere, adică 50 de locuri și o sală de conferințe.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

 

Ultimele Știri

O fabrică mare din Argeș caută oameni să angajeze din Câmpulung Muscel și zonele arondate

O fabrică mare din Argeș caută oameni să angajeze din Câmpulung Muscel și din zonele arondate. ADLER PELZER AUTOMOTIVE ROMANIA...

Alte știri din aceeași categorie