20.2 C
Campulung Muscel
vineri, 4 octombrie, 2024

Incendiu într-un cartier al Câmpulungului. Arde o clădire, un om în spital!

Alte Știri

Incendiu într-un cartier al Câmpulungului. Arde o clădire, un om în spital! În urmă cu puțin timp a izbucnit un incendiu, oamenii care au văzut focul au sunat la 112. Este vorba despre un incendiu la o clădire dezafectată din cartierul Grui. La fața locului a intervenit o autospecială cu apă și spumă și un echipaj SMURD de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung.

CITEȘTE ȘI. Întrebare, întrebătoare? Ce este această cutie atractivă care a apărut pe celebrul Bulevard Pardon?

În această clădire care este situată în zona unde primărița Elena Lasconi dorea să aducă o mocaniță pentru a reînvia turismul local, locuiește un om al străzii.

Incendiu într-un cartier al Câmpulungului. Arde o clădire, un om în spital!

Acesta pentru a se încălzi dă foc la deșeurile textile și din carton pe timpul nopții. Numai că totul s-a transformat și flăcările au depășit interiorul clădirii, băgând în sperieți oamenii din zonă. Nu este pentru prima dată când se întâmplă acest lucru.

Orașul lui Lasconi. Aici locuiește un om și ca el sunt foarte mulți în municipiu. Alții dorm pe străzi sub cerul liber!

CITEȘTE ȘI. Orașul lui Lasconi. Chiloțăraie peste tot, dacă ești puțin atent și ridici privirea din asfalt!

Poliția Câmpulung a identificat un bărbat în vârstă de 46 ani care doarme aici pe timpul nopții și este și cel care a inițiat incendiul. Echipajul SMURD a transportat persoana la spital la secția CPU fiind în afara oricărui pericol, dar cu probleme psihice.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

 

Ultimele Știri

Veste imensă. Locuitorii din Câmpulung Muscel primesc BANI pentru încălzirea locuințelor pe timpul iernii

Veste imensă. Locuitorii din Câmpulung Muscel primesc BANI pentru încălzirea locuințelor pe timpul iernii. Primăria Municipiului Câmpulung, prin Direcția de...

Alte știri din aceeași categorie