23 C
Campulung Muscel
vineri, 4 octombrie, 2024

Dragoste cu năbădăi pe capul unei profesoare care locuiește în Câmpulung Muscel

Alte Știri

Dragoste cu năbădăi pe capul unei profesoare care locuiește în Câmpulung Muscel.

O poveste demnă de o telenovelă s-a consumat în Muscel. O profesoară de română-franceză, care își desfăşoară activitatea la o școală de pe lângă Câmpulung, a cerut ajutorul polițiștilor după ce a fost hărțuită de fostul concubin.

Dragoste cu năbădăi pe capul unei profesoare care locuiește în Câmpulung Muscel

L. A. a fost căsătorită mai mulți ani. După o vreme s-a despărțit de soț.
Viata ei a continuat alături de un bărbat de 57 de ani din Satu Mare.
Cum relația nu a mers bine, femeia a dorit sa se despartă și de acesta. Numai că respectivul nu s-a conformat. Atunci au început problemele.

Bărbatul, recidivist, a apelat-o telefonic în mod repetat, astfel provocându-i o stare de temere și alarmare.
Bărbatul în cauză ar fi urmărit-o pe persoana vătămată, în mod repetat, fără drept și fără un interes legitim, supraveghind zona locuinței, locurile frecventate și locul de muncă, împrejurare în care, în data de 30 septembrie a.c., cel în cauză a fost depistat de polițiști.

După depistare, bărbatul a fost condus la sediul poliției, pentru cercetări.
După administrarea probatoriului și parcurgerea etapelor procesuale, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de 01 octombrie a.c., să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.
Bărbatul a primit control judiciar, cu interdicția de a lua legătura cu persoana vătămată, prin orice mijloace de comunicare, sau de a se apropia de aceasta.

Ultimele Știri

O fabrică mare din Argeș caută oameni să angajeze din Câmpulung Muscel și zonele arondate

O fabrică mare din Argeș caută oameni să angajeze din Câmpulung Muscel și din zonele arondate. ADLER PELZER AUTOMOTIVE ROMANIA...

Alte știri din aceeași categorie