23 C
Campulung Muscel
vineri, 4 octombrie, 2024

35 de concedieri, doar într-o zi la celebra fabrică din Câmpulung Muscel, pe care au pus toți ochii!

Alte Știri

35 de concedieri, doar într-o zi la celebra fabrică din Câmpulung Muscel, pe care au pus toți ochii! Oamenii ajung la muncă și șefii lor îi trimit acasă fără nicio explicație. Află doar că în scurt timp vor fi șomeri. Fabrica care se ocupă de cablaje auto face disponibilizări colective până la sfârșitul anului. De câteva zile a fost a treia tranșă de oameni trimiși acasă. Nebunia a început de prin vară.

CITEȘTE ȘI. Fraţii Dedeman au pus ochii pe fabrica imensă din Câmpulung Muscel care e la un pas de faliment

Mulți angajați nici nu pot lua șomaj, pentru că se trezesc brusc că nu au contribuțiile sociale care să îi ajute să mai încaseze un nou venit de la Stat, în gura iernii până își găsesc un alt loc de muncă.

CITEȘTE ȘI. S-au mutat. Unde sunt de găsit cei de la Biroul Înmatriculări Auto și a Permiselor în Câmpulung Muscel

Lear Corporation România produce sisteme electrice pentru autovehicule în unităţile de la Câmpulung şi din Piteşti, respectiv scaune auto în fabrica din parcul industrial din Leţcani, lângă Iaşi, pentru toţi marii producători auto din Europa, potrivit unor informaţii anterioare.

CITEȘTE ȘI. O fabrică mare din Muscel face angajări. Locuri de muncă super bănoase

Se pare că aceștia nu ar fi făcut contracte pentru anul viitor din acest lucru își trimit angajații acasă fără nicio explicație. Oamenii sunt bulversați, dar nu au ce face. Asta-i Câmpulungul! Și mai ales când lucrezi la o corporație! Pentru unii a fost subiect în campania pentru alegerile locale, dar numai vorbe și atât!

CITEȘTE ȘI. Dragoste cu năbădăi pe capul unei profesoare care locuiește în Câmpulung Muscel

Dacă se va instala falimentul, potrivit unor surse neoficiale, în locul concernului american Lear Corporation se va deschide Dedeman. Acest lucru ar fi o tragedie pentru magazinele mici cu materiale de construcții din orașul de la poalele Mateiașului. Se va întâmpla la fel ca atunci când s-a deschis Kaufland, Penny și altele și magazinele mici de la blocuri au falimentat.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

O fabrică mare din Argeș caută oameni să angajeze din Câmpulung Muscel și zonele arondate

O fabrică mare din Argeș caută oameni să angajeze din Câmpulung Muscel și din zonele arondate. ADLER PELZER AUTOMOTIVE ROMANIA...

Alte știri din aceeași categorie